Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

MOCCA JACKETJacka - Esprit, Jeans och sneakers - ZARA, Top - Koton

Jag orkade mig ut en sväng i det fina vädret som bjöd på 21 grader och sol. Det var däremot på tok för varmt med en jacka så den åkte av direkt när bilderna var klara. Vi tog en promenad runt Baggersee och stannade på en mysig restaurang på vägen och drack en russ (en tysk öl) i vårsolen. Det blev alltså inga kaktusar idag så ja får helt enkelt ta det en dag senare i veckan eller så.

Idag bokade även min kära mor en biljett ner hit i slutet av april för att hälsa på och det ska bli så mys!

Gillar

Kommentarer

SNAPCHAT

Vilka sociala medier använder jag?

Jag använder mig främst av bloggen, Instagram, Facebook och Snapchat. Vill ni följa mig på snapchat för fler dagliga updates adda: lindsey8907. Jag fullkomligt älskar den nyare (har väl varit ett tag dock men ändå..) varianten av snapchat där man kan förvränga sitt utseende på alla möjliga vis. Om det är någon av er som använder snapchat flitigt så tipsa gärna så kan jag spana in den! (Gäller även om ni skriver en bra blogg, jag är ständigt på jakt efter nya bloggar att läsa!)

Gillar

Kommentarer

BANANPANNKAKOR

En sen frukost eller tid lunch, idag fick det helt enkelt bli bananpannkakor till Brunch. I normala fall så äter jag mina bananpannkakor relativt nyttigt med kvarg, kokos och bär. Men är man sjuk så är man och då får man helt enkelt festa till det med både det ena och det andra. (Nutella, hallon, grädde och kokos)

Behöver jag ens skriva hur gott det var?!


Nu har jag nästan kollat på föreläsningar sedan klockan 7 imorse och snart är det dags att hoppa in i duschen. Trots att jag egentligen bör stanna inne och ligga nerbäddad i sängen idag så tänker jag inte göra det. Det står 20 grader varmt på väderrapporten och vem vill missa en sådan dag?! Inte jag i alla fall! Därför ska jag försöka att få med mig karln till en växtaffär (heter det ens så?) och införskaffa mig några kaktusar.

Blog u later!Gillar

Kommentarer