Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

SHADES OF GREY

Idag kom äntligen mitt efterlängtade ZARA paket och jag älskar den perfekta servicen som erbjuds här i Tyskland med hemleverans. Som ni ser ovan så blev det tre "klänningar" i vardagsmodell som jag kommer att matcha med de vita sneakers som också kom i paketet, hur snyggt?!

Den vänstra klänningen har slits ända upp till rumpan och kommer därför att matchas med jeansshorts, åh vad jag längtar tills att få bära dessa tre med bara ben. Kommer att bo i dessa tre klänningar under vår och sommar. (Självfallet kommer ni att få bilder senare när jag visar upp hur plaggen sitter på, men idag får ni helt enkelt nöja er med dessa bilder.)

Gillar

Kommentarer

NIKE AIR MAX

Ett par nya Nike Air Max fick föja med mig hem från Metzingen Outlet och jag ångrar redan att jag inte köpte fler då jag helt enkelt älskar denna varianten från Nike.

Tanken var att jag även skulle ha införskaffat mig ett par Adidas Superstar men det fanns dock inga som fall mig i smak.. Så det blev inte alltför mycket shopping för mig och jag fick nöja mig med dessa himmelsblåa puppor, en sporttop i samma färg samt ett par löparshorts. Helt ok!

Nu ska jag plugga lite formgivning & layout och vänta på mitt paket från Zara som jag beställde i torsdags.

Gillar

Kommentarer

DU SKA INTE TRO DET BLIR SOMMAR, IFALL INTE NÅN SÄTTER FART

"Du ska inte tro det blir sommar
Ifall inte nån sätter fart
På sommarn och gör lite somrigt
Då kommer blommorna snart
Jag gör så att blommorna blommar
Jag gör hela kohagen grön
Och nu så har sommaren kommit
För jag har just tagit bort snön."

Jag blir så glad av dessa bilder som Josefins fotograf tog på mig (och Emma) dagen innan Josefins och Kristofers bröllop i sommras. Alla bilder skriker sommar och jag kan inte göra annat än att drömma mig bort till en varm plats. Jag saknar pirret i magen som jag hade dels för Josefins skull för att hon äntligen skulle bli fru Sundblad, samt för att jag och Emma hade fått äran att vara bröllopets toastmadams. Det här var helt klart förra årets händels.

Klänningen som jag har på mig kommer ifrån Nelly och finns kvar i en pastellrosa färg, ni hittar den HÄR om ni är intresserade. (PS, den är nu på rea för 319kr)

Gillar

Kommentarer