Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

LET´S GET NAKED

I samarbete med Poster Store

I samarbete med livsstilsmärket Poster Store har jag nu fått uppdatera min väggkonst i hemmet med unika posters efter min egen smak. Nu vill jag därför lyfta Poster Stores prisvärda tavlor och väggkonst i skandinavisk touch som är producerat på högkvalitativt och miljövänligt papper såhär lagom till Black Friday (och, såklart till julafton)!

Eftersom att Poster Store har ett brett urval av posters i olika teman (och med nyheter som släpps varje tisdag) kommer du definitivt att hitta några nya posters till dig själv och ditt hem, alternativt som den perfekta julklappen till en familjemedlem eller vän. Du hittar även ramar i akrylglas för att möjligen komplettera din beställning.

I detta samarbete valde jag främst att uppdatera min konst i sovrummet, först och främst valde jag en sensuell svartvit poster med ett motiv av en kvinnokropp klädd i en blöt skjorta. Den blöta skjortan faller på ett konstnärligt sätt över kvinnans nakna kropp. Postern heter "Wet Shirt Poster". Den andra postern fick bli en modern texttavla i svart och vitt med texten "Let´s get naked" skrivet i mitten på postern. Typsnittet ger ett modernt intryck vilket jag älskar. Jag tycker att det blev riktigt passande i sovrummet speciellt med min nya staty i ett liknande motiv som kvinnokroppen.

För att sätta lite färg på lägenheten passade jag även på att beställa hem några färgrika illustrationer med motiv av den feministiska konstnären Frida Kahlo. Hennes konst är en symbol för feminism och jag tycker att de lekfulla och färgglada konsten ger en ball touch i mitt hem. Till samtliga posters kör jag nu på svarta ramar, vilket passar hur bra som helst!

Med min Black-Friday-rabattkod "lindaviktoria45" får du nu HELA 45% rabatt på alla posters (förutom Selection). Koden gäller från Black Friday 27 november t.o.m Cyber Monday 30 november. Jag hoppas att du hittar nått du gillar! Jag måste säga att jag gått och kärat ner mig i deras nya "mat-posters". Typ den med avokados över hela printet, eller blåbär, yum!

Gillar

Kommentarer

LESS BITTER, MORE GLITTER!

Eftersom att det är lockdown (vilket det nästintill varit under hela 2020) så kan jag ju inte påstå att jag har fått göra mig snygg eller fått klätt upp mig på väldigt väldigt länge. Men eftersom att jag fullkomligt älskar den här glitter-toppen så passade jag därför på att testa min nästkommande party-outfit tidigare idag i hemmet, hehe. Frågan är bara hur länge jag får vänta med att använda den på riktigt? Vad tror du? Däremot åkte outfiten av efter bilderna knäppts och jag drog på mig träningskläder istället. Jag har precis avslutat ett grymt pass med P (och min viktväst) och ska snart äta en tonfisk-wrap! Tidigare idag hjälpte jag dock gymmet med att filma lite träningsvideos, så jag är riktigt spänd på hur resultatet blir (och självklart kommer jag att dela den svettiga workouten med er på min Instagram). YAY!

Ha en härligt lördag mina vänner!

Blev lite förtjust i dessa blurriga bilder också faktiskt, vad tycker du?

Gillar

Kommentarer