Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

OCH SÅ VAR DET JAG SOM FICK..

ett positivt covid-resultat efter nyårsfesten. Jag som till och med nämnde i bilen hem att "om jag fått covid nu var det värt det", lite sådär skämtsamt. Tji fick jag och påbörjade året med corona-symptom och karantän. Men "What doesn't kill you makes your stronger" som man så fint kan säga. Idag är det min tionde och sista dag i karantän och imorgon är jag tillbaka på jobbet igen. Lagom att börja en fredag efter sjukskrivning tänker ni? Men jag tycker att det känns skönt med en lugn start, för att sedan komme igång "på riktigt" efter helgen. Jag behöver en lugn start!

Vi kör några FAQ.

Hur märkte jag att jag hade covid?

Pojkvännen blev sjuk på Söndagen den 2 januari och jag började känna mig krasslig på måndagen. Gjorde ett test först tisdag eftermiddag eftersom att jag ändå jobbar hemifrån) och var "positiv".

Vilka symptom hade jag?

Främst och värst var nog huvudvärken. Sen andra influensa-liknande symptom som: trötthet, feber, förkylning och halsont.

Några positiva saker med karantän?

Att både jag och killen hade positiva resultat tillsammans och fick alla dygnens timmar tillsammans. Vi passade till exempel på att köra Harry Potter maraton (och ni vet hur många timmar det är). Kvalitetstid deluxe!

Negativa saker med karantän?

Jag blir snabbt uttråkad och vill hela tiden göra mer. Att sitta/ligga i soffan en helt dag är inte så "jag". Men mitt största problem var helt klart att inte kunna träna som vanligt. Speciellt med ett grymt gym här hemma som nu bara står och väntar på en.

Puss och kram!


Gillar

NEW IN: ABERCOMBIE & FITCH

Hej vänner, hur mår ni? Jag tänkte passa på att visa er min nya, helt fantastiska trenchcoat från Abercombie & Fitch som jag la fingrarna på förra veckan. Det är nog egentligen mer av en vårjacka, då den är aningen tunn. Däremot så är det en klassisk variant som kommer att hänga med mig under en längre tid och många säsonger. Nu i höst rockar jag den med den gosig halsduk och ja, ni ser ju. Den är klassisk, stilren och bara jäkligt snygg!

Jag har verkligen fått upp ögonen från Abercombie & Fitchs sortiment, därför fick det även bli ett par snygga jeans, en t-shirt och en tröja, yay!

Bilderna togs under gårdagens lilla trip till Savern, där ett tandläkarbesök stod på agendan. Mitt första tandläkarbesök här.i Frankrike, vilket gick hur bra som helst.

Jag matchade min trench med en sportigare look.

Femtio nyanser av beiget helt enkelt. Vad tycker ni?

Gillar

WHEN IN FRANCE: BAGUETTE MACHINE

Cirka en halv minut (ja, jag skojar inte) ifrån mitt hem finns denna otroligt charmiga baguette maskin. Det är naturligtvis inte alls lika gott som från ett bageri, men jag dör ändå för hur gulligt det är. Är man i nöd efter en baguett liksom - ja då kan man köpa en baguett för 10 kronor från en maskin. Dagen är räddad! Det är väl ändå lite stereotypiskt franskt: en randig tröja, basker och en baguette under armen? Jag skippade dock både hatten och tröjan och körde enbart på det som gick att äta - skämt å sido.

Annars då? Jo jag älskar jordnära färger till höst: brunt, grått, beiget, ja you name it. Däremot så ska jag ju snart ut och resa - och då åker sommarklänningarna på igen. Har ni lust att hänga med?

Gillar