Instagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaaInstagram lindaviktoriaaa

TIP: SMELLWELL

Ett litet tips till er workout-freaks, nämligen produkter från SmellWell. För att slippa illaluktande skor, träningsredskap, väska eller boxningshandskar kan du placera en SmellWell Freshener Inserts i dem för att absorbera fukt, ta bort lukter. Den lämnar istället en fräsch doft efter sig!

Jag hade ett samarbete med dem tidigare på Instagram (detta är dock inte ett samarbete, utan ett genuin tips!!) och sedan jag fått hem produkterna använder jag dem flitigt. Jag är till och med sugen på att beställa hem fler av dem för att lägga i olika skor (och killens).

Förutom att dem är grymma, är dem även otroligt snygga!

Jag har varianten som heter Hawaii Floral.

Mina träningskläder kommer naturligtvis från Gymshark och Stronger. Vilka helt klart är mina favoriter när det kommer till träningskläder.

TIPS: Om du håller utkik på min Instagram, så dyker det snart upp ett samarbete med en rabattkod med ett av märkena.

Gillar

Kommentarer

BLIVIT MED VALP: @SAMY_THECOCKER

Ni som följer mig på Instagram har nog inte missat att jag skaffat en liten cocker spanniel valp? Jag och killen tog oss till Bretagne i juni för att hämta upp vår 3 månaders lilla hund-bebis. Det blev en trip på cirka 10 timmar, men som gick så bra trots en liten valp på resan hem. Nu är han dock redan 4,5 månader gammal och tiden har gått så snabbt. Han är dock väääärldens sötaste valp!

Naturligtvis har Samy (som han heter) skaffat Instagram där du som är intresserad kan följa hans små tassar.

Gillar

Kommentarer

HANNASCHÖNBERG X NAKD

@hannasch är en av mina favorit influencers och designers, helt klart. Hennes första kollektion med NA-KD var wow och det blir bara bättre och bättre för varje släpp. Tidigare i somras släpptes en kollektion "special occasion" där jag lyckades lägga fingrarna på en magisk blå festblåsa som jag väntar spänt att få använda. Men förutom en långklänning fick det även bli denna one shoulder dress i en grön färg (samt ett till party-set).

Nu i slutet av juli kom ytterligare ett släpp i form av en "beach collection" och även där var jag otroligt snabb med att klicka hem några klänningar och en bikini. Även om jag redan hann klicka hem typ fyra klänningar och en bikini är jag redan sugen på meeeer.

Jag tänkte att jag kan dela med mig av dessa outfits lite nu & då, om intresse finns såklart!

Den ena klänningen hade jag på mig när jag strosade omkring i Saverne med mina föräldrar som var på besök. Rockade den med sneakers när vi gick runt för att sedan byta ut dem mot ett par klackar innan restaurangbesöket.

#nouwoutfit #nouwoutfits

Gillar

Kommentarer