RIDE IT LIKE YOU STOLE IT

Hej babes, hur mår ni? Jag har precis kommit hem efter en lång promenad med Anna, vi tog en sväng runt Donau i solnedgången och gaaah så vackert det är. Jag har faktiskt varit på språng hela dagen, den började med en sväng förbi kyrkan vid 9:30, därefter frukost med tjejerna på Salt. Efter frukosten blev det en runda på stan för att spana in antikmarknaden och därefter tog vi fotos i mängder, haha. Både Instagram/blogg-vänligt material, likväl som intern snapshats-material (om ni förstår vad jag menar, hehe). Nu har jag dock parkerat mig i sängen (är gaaalet trött) och ser fram emot att förhoppningsvis somna tidigt ikväll, jag måste dock bara plugga lite först. Kommande vecka blir bara två dagars jobb och på tisdag efter jobbet åker jag ner till killen i Frankrike, åh så jag längtar. Sugna på att se "min resa ner" inlägg? Säg till isåfall.

-

Ey you english speaking people? Should I keep on translating? Or not?

Gillar

Kommentarer

DRIVING TEST - PASS

I samarbete med Körkortsskolan

För ungefär 12 år sedan kämpade jag med att "ta körkort". Jag minns att jag från 16 års ålder körde till och från nästintill alla fotbollsträningar för att inte det praktiska provet skulle vara "så svårt" samt att jag kunde "spara in" pengar på att inte behöva lika många körlektioner. Strategin var inte helt fel och jag klarade min uppkörning på första försöket. Det som däremot var aningen svårare för mig var teoridelen, den skrev jag hela tre gånger. Jag spenderade massor av tid med mina teoriböcker men kände inte att inlärningssättet var det bästa för mig. Därför hade jag varit så himla glad och tacksam om ​Körkortsskolan som är en av Sveriges ledande aktörer inom onlineutbildning för körkort fanns redan "på min tid". Körkortsskolan gör det helt enkelt lättare för dig att lära dig, genom annat än "att bara läsa en tråkig teoribok". Du kan öva på körkortsfrågor online, ta del av videolektioner och göra gratis teoriprover. Jag måste medge att jag faktiskt är lite avundsjuk på er som har ert körkorts-journey framför er med denna fantastiska inlärningsmöjlighet.

Efter tre försök och utflykter till både Uppsala och Stockholm lyckades jag kamma hem tillräckligt många poäng på mitt teoriprov för att "få mitt körkort". Och det är nog en av de bästa dagarna i mitt liv, eller i alla fall ett av mina mål här i livet som jag "klarade av". Därför tycker jag att just DU som är i full gång med ditt körkorts-journey ska ta tillfället att lära dig dina körkortsfrågor online, där du kan ha roligt under tiden, för vet du vad? Du kommer med stor sannolikhet tacka både mig och Körkortsskolan efteråt.

Har du körkort? Hur länge har du haft det? Och hur många försök behövde du innan du hade "lappen i handen"? Eller är du på G att ta körkort just nu? Tell meeee!

Gillar

Kommentarer

LOVE IS IN THE HAIR

I samarbete med Mjällbusters / In collaboration with Mjällbusters

Att träna boxning varje dag resulterar i att jag inte har något val, jag måste helt enkelt tvätta håret efter exakt varje boxningspass. Att tvätta håret minst 7 gånger i veckan är allt annat än bra, och även om mitt hår känns rätt "used-to" min hårvårdsrutin och mina vanor kan likväl jag som många andra drabbas av torr och irriterad hårbotten. Att uppleva att sin hårbotten är torr i vissa skeden i livet är vanligare än man tror och ofta beror det på att hårbotten blivit uttorkad (som kan vara problemet i mitt fall) eller att den fått reaktion mot någonting (vilket också kan vara problemet i mitt fall #allergiker), förslagsvis då genom en användning av produkter man inte tål, eller en användning av för starka produkter. En torr hårbotten kan ävenså bero på dålig sömn och stress (kännefaktor deluxe). I mitt fall beror torr hårbotten med stor sannolikhet på alla nämnda faktorer, yay.

För att lindra en torr och kliande hårbotten på ett snabbt och smidigt sätt kan du använda dig av ett bra och effektivt mjällschampo. Därför vill jag presentera företaget Mjällbusters som nyligen tagit fram ett mjällschampo som tillverkats i Sverige. Och vet ni vad det bästa är? Jo, att produkten lanserades nu i September. (PSSST fri frakt och snabba leveranser utlovas)!

Schampot är framtaget för både män och kvinnor med omsorg och noggrannhet, detta för att erbjuda kund bra och vårdande produkter. Att använda rätt produkter är en förutsättning för att påverka direkt, och för att få ett grymt resultat.

Är du osäker på hur du ska använda ditt mjällschampo? Nemas problemas, på Mjällbusters hemsida finns en steg-för-steg guide som agerar din "räddare i nöden". Är du fortfarande osäker? Testa deras grymma chatfunktion för att ställa frågor och få snabb personlig service. En tjänst som jag som kund uppskattar och använder nå otroligt!

Ser ni förresten att jag varit hos frissan idag? Nu känns mitt hår faktiskt helt på topp, yay!

Gillar

Kommentarer