When tears turn into blood.

Jag vet inte hur mycket jag gråtit idag. Jag har nog inte gråtit såhär mycket sen jag var gravid, då grät man ju åt allt så känslig som man var med alla hormoner. Denna gång är jag Inte gravid! Japp, jag vet det!!!

Denna gång rinner tårarna för all smärta jag står ut med alla dagar, sover 3h max varje natt.. har barn som gör mig gråhårig i förtid, har ett hus som inte städas själv, ja, många psykbryt har det blitt idag. Sanningen kommer ifatt en. Jag är inte frisk! Jag har en axel som är ur funktion, jag har en arm som gör ont hela dagarna, har en hand som det "kryper i" och som domnar bort emellanåt. OCH så är jag så högerhänt man bara kan bli. Känner mig helt invalid..

Imorse kunde jag knappt ta på mig tröjan, i eftermiddags när Niklas skulle massera lite på axeln så fick han hjälpa mig av med tröjan, och nu ikväll när jag skulle bada så skrek jag av smärta när tröjan skulle av. Det är inte okej det här! Jag mår Inte bra av o ha ont hela tiden!!

Salvan som jag fick av mamma, biter inte längre på mig. Mina tabletter som jag fått från läkaren, biter inte heller på mig. Och sen det här med att jag inte får någon direkt sömn, 3 osammanhängande timmar mår jag inte heller bra av! Jag vet inte vad jag ska göra längre. Att vänta två veckor på sjukgymnast gör ju inte direkt att jag mår bättre..

Jag vet att det finns de som självklart mår sämre än mig.. jag måste bara få yttra mig lite i min egen blogg. Måste få skriva av mig lite! Ibland har man dåliga dagar, men jag hoppas att jag får sova inatt och att imorgon blir en bra dag! Hoppet finns ändå där även om det ibland känns väldigt långt borta. 🖤🖤

  • life

Gillar

Kommentarer

bloggaryllan
bloggaryllan,
Fy va jobbigt 😣 det finns inget värre än molande smärta 😢 hoppas att du får hjälp snabbt 💖nouw.com/bloggaryllan
lindaviberg
lindaviberg,
Tack gumman!! ❤❤❤❤nouw.com/lindaviberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229