Vilken härlig helg!

Fredag: Blev en lugn dag då man var skapligt trött efter en natt full av spännande saker. ;) Gick o la mig tidigt den kvällen..
Lördag: blev det en sväng på stan. Fikade med Oliwer, Niklas, Putte och mamma på Sahara. Jag köpte lite nya kläder. Tanken var att gå ut och äta middag med Jossan & Lisa då Lisa fyllde 28år. Men Lisa kunde inte då hennes dotter totalvägrade att låta sin mamma åka in till stan. Det var synd, för de va verkligen något jag såg fram emot att göra. Men Jossan kom hit iaf, runt kl 19. Vi tog oss en cider/ett glas vin. Oliwer hade världens magvärk! (va nog för jag gav han burk-mat på dan!!) Stackars liten! Så samtidigt som man satt o försökte trösta han, så försökte man hålla humöret uppe. Det är jättesvårt alltså, mitt mammahjärta höll på att gå itu! Sen var då tanken att jag och Jossan skulle gå ut en sväng, men jag bangade när vi kom till Åhmans. Jag kände mig verkligen inte redo för en utekväll. Jag hade inte ställt in mig för "fest" utan trodde det mer skulle bli lite middag och så med bästa vännerna. Så det blev mycket i huvudet och hjärtat för min del.. Kändes som att jag höll på att svika min familj. Blir tårögd bara av tanken!! ;'( Men det var trevligt att ha Jossan på besök, det är inte ofta det händer nu för tin. Älskade vän. ?
Söndag: åkte vi till Niklas föräldrar och var där hela kvällen. Åt god mat och kollade på Solsidan. Oliwer sov så himla gott i babysittern under kvällen att man blev lite småskraj över hur natten skulle bli. Blev chockad över att Oliwer nästan sov hela natten, kanske vaknade en gång eller 2. De tidigare 2 nätterna har han ju vaknat varje/varannan timme.. så det blir faktiskt bättre o bättre för varje natt som går. Peppar* :) Älskade lilla vännen är både förkyld och har fått hosta. Stackars liten. Vad har han gjort för grymt i denna värld för att förtjäna detta? Tycker så synd om min lilla älskling. Hoppas han nu bygger upp sitt immunförsvar så han slipper bli sjuk sen.. ?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229