Värsta helgen ever(!!)

KVÄLLENS PÅ ER KÄRA NI! 💐

Vi har precis haft den värsta helgen i vårat liv!!! Maginfluensa from HELL. Isak började onsdag kvällen, spydde ner hela vardagsrummet medan jag o N var ute o körde o när mamma satt barnvakt.

Sen kom torsdagen, jag var ledig så var hemma med Isak.
Fredagen kom, jag hade körlektion och började jobba kl 14, så N jobbade halva dagen så kom han hem lagom till jag skulle köra.

Han mådde inte jätte bra.. bubbligt i magen bland annat.
Jag åkte till jobbet, körde på som vanligt, sen ställde jag mig i kassan vid 16:30 o började känna redan då hur det började bubbla i magen och slemmet som kom i munnen...

Jag försökte ha något o göra hela tiden... men iaf, tiden gick och när jag kom hem vid 19:30 kräktes jag direkt! Det var som ”att det hade väntat på mig”! FY FAN. Sen var det igång.

Jag kräktes minst en gång i halvtimmen de första 6-7h... o sen började Oliwer sent på natten. Världens kräk-fest! Fy fan! Det är då jävla tur man har barn som Kan prata, och som inte har blöjor! Men ändå jobbigt som fan. Speciellt när man själv spyr o har sig... idag är första friska dagen. Imorgon är det jobb o dagis igen Då vi är helt symptom fria!

Idag har vi städat städat städat... BORT med alla baskilusker! Bytt lakan, bäddat rent.. tvättat upp all tvätt - vikt tvätt - lagt in i våra garderober.

Ett jäkla jobb de med... fy fan. Det var inte det här man planerade att den här helgen skulle bli. Vi som hade planer för Baksidan den här helgen... men de får vi ta o skjuta på en helg.. så hoppas vi kunna köra till tippen o börja göra ordning där till nästa helg istället ☺️

Imorgon är det jobb iaf. Sen är jag ledig tisdag och onsdag och då har jag körlektioner inbokade. Spännande som tusan.. så imorgon kväll, hoppas jag att N o jag kommer kunna åka en sväng.. träna på växlingen som jag har ”lite problem med”!

Nu ska jag släcka ner o se något på tv.
GODNATT finisar ♥️😘💐

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229