Valborgsmässoafton

Idag är det min mormors födelsedag. Ett stort grattis till dig, mormor. Så idag har vi varit o firat henne, har ätit god tårta och kakor. Mums :-) Oliwer har myst med släkten, o speciellt grabbarna Lukas och Alex. ;-) Oliwer älskar verkligen barn! Så himla roligt att se. Hoppas bara att det håller i sig.
Jag måste säga att Olli varit rätt duktig med maten idag - lite gröt imorse, 1 frutti till mellis, lite fiskpuré till lunch OCH 180ml välling när vi kom hem vid 16.30. Nu hoppas vi på att kvälls-gröten blir lika populär som morgonens. Annars idag så har vi tagit det lugnt. Jag fick sovmorgon ända till 9.30.. dock var jag vaken mellan 6-8 ;-) Men de va skönt att få sova när man är trött.. det händer inte allt för ofta nu för tin!
Olli sitter nu i sin stol o kollar på "Musses klubbhus" på playhouse disney , Niklas och Andreas försöker fixa grillen. För ikväll ska det grillas! Mums! Premiär för det här hemma. Annars ikväll så blir det att kolla på GP:t som börjar ikväll. Riktigt kul! Ser vi fram emot. Trevlig valborg på er. / PUSS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229