Vägghylla.

Ja, nu är jag igång igen. Men barnen vilar, japp båda två, så vad passar bättre o nät-titta lite då, o få lite mer inspiration. Älskar ju instagram och alla inspirerande konton som jag följer. :)

Har sedan ett par månader, varit sugen på att bygga Isaks rum upp mot väggarna, alltså uppåt stället för på golvet och överallt då det är så himla trångt i hans lilla rum. Hittade en fin hylla på Ikea MEN då var den "bara" 50cm bred, alltså för liten. Såg nu att Ellos har olika konsoll-hyllor, blev rätt sugen på den ena av de kostade såklart skjortan. Så kikade runt lite mer på Ikea och där kan man ju "bygga sin egen konsoll-hylla" om man köper allt i lösa delar, då kan jag få den konsoll hyllan som jag själv vill, bred smal, tjock eller tunn.

MEN det får bli när jag har semester i sommar.
Alla dessa projekt.
Att man aldrig blir nöjd ;)


​Bilderna är tagna från ellos, ikea och google 

  • life

Gillar

Kommentarer

Sanny L
Sanny L,
sist jag kikade är google inte en godkänd bildkälla? du sätter själv copyright på dina egna bilder men stjäl hej vilt från andra?

jag läser din blogg regelbundet och gillar den jättemycket, så för din egen skull borde du verkligen börja länka ordentligt för att slippa bli anmäld för bildstöld....
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229