To-do-list 😄

Sitter nästan o somnar medans jag skriver detta inlägg. Men känner att jag måste skriva ner detta annars kanske det glöms till imorn 😅 Jag ska försöka göra dessa ”to-doer” varje dag, så man inte glömmer nånting. December är en sån månad som är väldigt mycket o göra, eller November också för den delen, när hjärnan är på högvarv liksom!!! Rätt vare är så kokar den över! Suck.

Här är min morgondagens to-do-list. Den ser väl rätt simpel ut för en normal människa, men jag känner mig halvt invalid så detta ska bli spännande o se vad som kan bockas av o inte följa med till dagen efter.

Hoppas er helg varit toppen!
Själv har min helg bara susat förbi. Idag åkte familjen ner till stan o träffa min syster, systerson och min mamma. Efter stan så åkte Niklas o Oliwer till innebandyn och jag, Isak följde med min mamma hem till min farmor. Det var inte igår! Men gud så förvirrad hon blitt, nästan så att det är sådär jobbigt! Stackarn! Aja, sen spenderade vi även ett par timmar hemma hos barnens farmor o farfar! En trevlig dag men fy fan!!!! Så förbaskat ont jag haft idag.. vet inte om det är för jag gått så mycket idag (o inte gjort på typ 2v!) Men hade jag vetat att det skulle vara sådär jobbigt att Gå på stan idag, då hade jag faktiskt(!!!) valt att stanna hemma! Även om jag nu i efterhand tyckte det var faktiskt var jätte trevligt! 😄 


Nåja! Nu ska jag släcka ner här. Talk tomorrow!
Godnatt finisar! / L 🖤

  • life

Gillar

Kommentarer

Victoriamagnusson
Victoriamagnusson,
brukar oxå göra todo listor, så glömmer man inget och får gjort de man måste! nouw.com/victoriamagnusson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229