Tisdag 7 december

>Goddag bloggen! Hoppas ni mår bra mina söta bloggläsare? Själv så mår jag kanon, lite trött i huvudet efter denna långa dag! Det har varit många krokodiltårar och magont från kl 7 imorse.. lugnade ner sig lite vid lunch och nu i eftermiddag. Jobbigt som tusan är det då jag inte kan göra annat än o trösta lillgrabben. Har lekt leken "titt-ut" haha. De gånger han såg mig, log han mot mig. Så himla sött! Sovit till o från.. Igår gick jag en sväng på stan, köpte lite nytt till lillen. Mormor Ingela köpte en snuttefilt åt han som han verkar gilla :) Var på bvc och vägde prinsen och nu väger han 4130gram ;) Mammas stora pojke!
Niklas kom gick hem från jobbet i förmiddags då han inte mådde så bra. Så vi har kollat igenom 4-5 avsnitt av Paradise Hotel, så Nu är vi ifatt igen ;) Och jag längtar till ikväll då vi kan se på kvällens avsnitt! JULIA OCH ERIK HAR JU KOMMIT TILLBAKA! Och det där äcklet J-P.. usch, vad jag stör mig på den människan! Han är bara för mycket! Usch, ut med han. Som sagt, ikväll sitter vi bänkade framför tvn! Har också tagit lite julkort på Oliwer idag.. Har inte sett hur de blev dock, ska bli spännande när jag lägger in de på datorn ;)
Ikväll ska vi bjuda Niklas föräldrar, Johan & Karro på middag, så nu ska jag gå och plocka undan lite här hemma så det ser lite trevligt ut att komma hit. Kanske dra ner värmen lite? Haha. Annars så kan vi sitta allihopa i 37 grader varmt o kolla på tv ;) Jo men visst. Oliwer sover som en stock här i soffan brevid mig.. Söt-korven! i juldressen haha. Ho ho ho! Trevlig kväll allesammans! /KRAMAR ?

Gillar

Kommentarer