Tisdag 4 januari

Godkväll underbaringar! Sov helt underbart inatt, somnade som en stock igårkväll och vaknade en gång under natten. Underbart :-) Vaknade av mitt alarm på telefon, som ringde kl 9. Gjorde i ordning oss för att vara nere på bvc kl 11 för vägning och mätning. Oliwer väger nu 5375 gram och är 58cm lång. Mammas lilla pojke är nu en stor pojke!! :)
Lunchade på Donken, gick en sväng på stan.. köpte 2 jättefina bodysar till Oliwer. Sen när vi kom hem så kom Jessica och Jennifer och hämtade upp oss så åkte vi en sväng till ÖB och hem till morfar (min pappa). Mycket trevlig dag. När Niklas kom hem så lagade vi mat, blev kyckling baguette. Mums :) Och till efterrätt blev det våfflor. Helt sjukt vad sötsugen man är jämt. Farligt, måste får bort det!! Kommer bli jobbigt framöver..
Emma ligger och sover i soffan, (redan) och Niklas nattar Oliwer. Själv så har jag fixat lite bilder i ps och pratat lite skit med mamma :) Oliwer hade lite "feber" igårkväll.. jag undrar om han har det ikväll också då han är lite grinig. Själv så känner jag mig jätte hängig också. Vi kanske håller på att bli sjuka? Suck. Nu ska vi se en film, men vilken de blir återstår att se. Hoppas ni haft en bra dag allesammans. /Kram på er. ?<

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229