Tisdag

Jobbade 8h igår och kör mina 8h idag, stressiga mornar som gör att man tappar fokus. Speciellt igår morse då Niklas bil inte startade. Barn som skulle till dagis o fritids o Niklas som började jobba kl 7. Hade lite smått panik en stund där när man inte visste hur vi skulle lösa det.. men lyckades få tag på svärföräldrarna som kom o hämtade hela familjen, skjutsade oss och sen hämtade Niklas o barnen på eftermiddagen! Så tacksam för hjälpen! Min syster kom o hämtade mig, så åkte vi o handlade o lite efter jobbet.

Niklas lyckades få ordning på bilen på eftermiddagen som tur var, för imorse funkade den! ☺️ Vilken tur alltså! Hade nog inte orkat med en sån morgon till! 😇

Hade så ont i kroppen igår kväll så gick o la mig tidigt, somnade innan barnen, vilket kändes konstigt! Däremot var det behövligt! För idag är jag så mycket piggare än vad jag var igår! Jobbet har gått i ett, men jag har såå fruktansvärt ont, lite mer träningsvärk i höger arm som gör att hela den sidan gör Ont! Helskotta! När ska det gå över liksom???

  • life
  • Nära Västervik

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229