The dentist.

Idag var det dags för min stora älskling att dra ut sin tand. 🖤 Jag säger bara VILKEN tur att pappan kunde åka från jobbet o följa med han! Jag hade nog både gråtit och fått panik om jag varit med.. och jag hade nog till o med gjort det värre för lilleman OCH det vill jag ju absolut inte! Tycker han själv får bilda sin egen bild om tandläkaren. Jag har ju min bild av de och trots att jag (snart) är 32år fyllda så är jag fortfarande livrädd för att gå till tandläkaren!

Gällande Oliwer här nu då, så tog det lite längre tid att dra ut tanden, den satt hårdare än de trodde så han fick två bedövningar. Oliwer blev lite ledsen när han kände hur ont det gjorde. Men han skötte det, trots omständigheterna väldigt bra ändå! Nu är han hemma med mig, men med pads i munnen o som ska bytas var 30:e minut. Han är fortfarande lite likblek i ansiktet och så är han törstig... men det blir varken dryck eller nåt att äta förrän om en timme ungefär.

Jag tycker så himla synd om han!
Men han ligger o tittar på Pokémon på Netflix nu, så han har det rätt bra ändå! Min stora fina stjärna!!! Jag älskar dig Oliwer. 🖤

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229