Sunday = Funday

GOKVÄLL!
Eller snarare godnatt 🙈

Har precis gått o lagt mig, blev lite senare än vad jag hade räknat med. Har suttit o pluggat teorin halva kvällen .... plus att vi ska på RUL (rutinultraljud) tidigt imorgon bitti så är Rätt... eller nej jag är SÅ SÅ nervös! Sist gick det inte alls så bra som man hade hoppats på... och det hänger ju med i den här ryggsäcken så att säga.

Alla håller tummarna på att Bebbos mår bra ❤

Tänk att vi ska få se dig igen.. sist var ju när vi var i Kalmar, för ungefär 5-6 veckor sen. Jag som knappt vågade ta mig en titt på dig, älskade lilla vän. Får vi ett okej imorgon så lovar jag att aldrig mer behöva Känna den här Tomheten som jag känner .... Jag ska börja Längta och Njuta på Riktigt. Till 110%! Även om det ska innebära att jag blir sjukskriven. Det jag fruktat för mest, hela denna graviditet!

Det är nämligen som så att, jag troligtvis eller mest trolig har åkt på foglossning eller  ishias. Framförallt idag - har gjort så förbannat ont! Det har känts som Kramp-liknande i rump muskeln, och som strålar ner i bägge benen... Fruktansvärt obehagligt! Jag ska försöka få kontakt med någon BM imorgon, samt be de ta lite prover då vi måste ha koll på mitt järn värde. Återstår att se imorgon om jag ska börja med järntabletter igen eller inte.. Vi går även  in i v 21 imorgon.. (20+0) WE ARE HALFWAY THERE, BABY!!!! 🥰 Inlägg och Magbild kommer som vanligt under morgondagen ❤

Nu ska jag försöka sova. Vi ska ju snart gå upp igen. GODNATT!!! Sov så gott ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229