Städ o Rens-dag!

Jag har länge stört mig på vår förvaring här hemma... jag gör väl det fortfarande, en aning. Googlar var och varannan dag på Fin Förvaring i hall med barn. 95% av alla bilder jag får upp Har garderober. Vi har dock inga stora garderober som slukar en hel familjs ytterkläder, TYVÄRR.

Så idag tog jag ett skapligt rens i den där.garderoben, både i och ovanpå! Likaså vid hatt hyllan. Där har jag rensat allt. Hade tillomed sommar jackor och kepsar kvar framme .. FY! Sånt som jag typ alltid plockar bort men har väl haft fullt i huvet så jag glömt göra det helt enkelt. Men idag blev det fint minsann... lite mer som jag önskat. Det ska vara stilrent Och funktionellt. Men inte proppfullt så det väller över.

Sen har jag även hunnit köra 3 maskiner med tvätt, damsugit samt plockat disk 2 gånger! Vill ju att vi ska ha det fint här hemma - alltid!!! Vi ALLA mår bra när det är organiserat och ordning överallt.

DET SKA BLI MITT NYA FÖR ÅR 2021.

Mer ordningsam och ha det mer stilrent.
Slänga eller ge bort sånt man inte använder eller inte längre vill ha. Skapa mer plats!

WOHOO, vad jag är pepp på att se vad år 2021 har att ge. Bara några få dagar kvar på detta år. 🖤

Grabbarna sover sen en timme tillbaka. Kusin Liam sover över här inatt o allt har gått så himla bra. Nu ska jag se andra avsnittet av "Vår tid är nu" innan jag sover för natten. GODNATT, fina fina ni! 🖤😘

Gillar