Söndag 28 november

Denna söndag = Första advent, massa snö, besök här hemma och middag hos farmor och farfar. Det har varit en riktigt bra dag idag. Bra avslut för Niklas som har sin sista pappadag idag. Usch, det kommer bli en kämpig tid för mig framöver. Hoppas av hela mitt hjärta att Oliwer är lika snäll då som han är nu. Det har kommit en hel del snö idag/inatt. Säkert en meter. Sjukt att det kan snöa så mycket.. Men visst är det vackert? Jag vaknade vid 2.30 inatt och såg att Niklas fortfarande var vaken och säger "Kolla ut älskling. Det är helt gult ute." Och jag skojar inte. Det VAR gult ute.. Otroligt vackert! Synd jag inte tänkte på kameran för det hade blivit fina kort!! Oliwer sov till kl 4 inatt igen, jag har faktiskt kommit på varför han vaknar just kl 4. JO, när jag var gravid vaknade jag alltid kl 4 och gick på toaletten. Väckte säkert han i magen då ;P Och det får jag äta upp nu. Men det gör ingenting. Nu vet vi orsaken iallafall. Det slår ju aldrig fel om nätterna!! Idag har vi tänt 1 adventsljuset. Min ljusstake blev SÅ fin!!! Tack Maria!!
Idag har Oskar och Johanna, Farmor och Farfar och Johan, Karro varit på besök. Vi har fikat lite och de har fått "gosa" med Oliwer som sov hela tiden. Förstår inte hur han kan sova så gott när 8 personer pratar med varandra? Det är inte lite högljutt då eller så. Lille prinsen då :)
Efter fikan så kom min mamma och hämtade oss. Så åkte vi hem till min farmor och farfar för lite middag. Det blev potäter, sås och köttbullar. Mums! Det var gott! De fick träffa Oliwer för första gången och de tyckte han var jättesöt. Lik både mig och Niklas, vilket han är!
Nu ligger Oliwer i min famn, mätt och belåten. Han somnar nog vilken sekund som helst. :) Själv så tänkte jag ta och se ett Glee avsnitt innan "Ensam mamma söker!" :) Är det inte final ikväll? IIH. Spännande iallafall!! Fortsätt trevlig kväll. /Kramar ?

Gillar