Sjukstuga

Har varit säng liggandes hela dagen, kände redan igår kväll då jag frös o hade så fruktansvärt ont i hela kroppen när syrran var här o hjälpte mig med håret. Natten sen vaknade jag ett flertal gånger o hade feberfrossa, fick ta en tjock filt som värmde mig tills jag svettades o vise verse. Det var inte förrän ikväll innan Isak gick o la sig, som jag började känna mig någorlunda. Jag är fortf trött o kroppen är helt orkeslös. 

Isak har mått så bra i flera dagar nu, hans vattkoppor är torkade men de verkar som de börjat göra ont nu.. kanske är så innan de lossnar på han? Så svårt o veta hur det känns på han, stackarn. Jag smorde in lite idomin på magen o ryggen o då fick han tydligen jätte ont o blev lite ledsen, men gick över efter en stund. Måste googla på det o se om jag kan få lite svar på detta.

Fredagsmys hade vi ikväll iallafall, jag o minstingen o kollade på film o myste med tända ljus o popcorn. Sen kollade jag o min stora älsk på ett avsnitt av en ny serie som vi började kolla på häromdagen, ”Hassel”. En helt okej serie faktiskt! ☺️ Storisen sover hos sina morföräldrar inatt igen.. som han har saknat o längtat efter de!!! ♥️♥️

Nu ska jag sova hade jag tänkt.
Godnatt fredag. Hoppas på en bra lördag.
/KRAM

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
hoppas du mår bättre.
nouw.com/lexochlogan