S a t u r d a y

Inte kunde jag väl sova längre än till 5.45 denna morgon. Klev upp kring kl 6, gjorde lite vaniljkaffe (Jag lovar att det kommer recept när jag fått till den till 100%!!), och även såg ett avsnitt av "Pretty little liars". Jag verkligen njöt utav tystnaden och den lilla ensamma tiden jag fick själv där i soffan, klockan 7.25 vaknade Isak och straxt därpå vaknade Oliwer. Vi myste upp oss i soffan till morgon-tv. Underbar morgon, hör inte till vardagen i denna familj där det dagligen bråkas om allt. Så det var skönt att vakna tidigt för en gångs skull ;)

Annars idag så har vi varit hos mina föräldrar en sväng, de bjöd på lite lunch. Jag blev så enormt trött efter lunchen, skulle behövt mig lite vila egentligen.. för sen kom Häxan Surtant in i min kropp. Jisses, störde ihjäl mig på minsta lilla ljud.. minsta prat, fyfan. Hatar mig själv i den stunden.. men tror det är min trötthet som talar. OM man får skylla på nåt. Jag har snittat 3h per natt i flera nätter, så ja.. jag får vara trött. Men Nej jag får inte bete mig hur jag vill till barnen. FYFAN. Jag måste ändra mitt sätt där, framförallt när Häxan Surtant kommer på besök.

Vi avslutade lördag kvällen tillsammans med lite lördags-mys, jag och barnen. Så otroligt uppskattat för barnen.. och inte minst för mig när de för en gångs skull håller sams. Blev en hel film och en hel del gottit till. Min mamma och Noy kom även förbi en sväng och sa hej. Noy är min morbrors tjej ifrån Thailand, de är på besök i Vvik under helgen.. det var trevligt att få träffas i verkliga livet och inte bara på FaceTime ;)

Barnen har duschat och lagt sig för en liten stund, så nu ska jag lägga mig jag med, kolla på ett tavsnitt av PLL, kanske blir två, innan jag försöker mig på att sova. Imorgon är det jobb igen. Men när jag kommer hem, ska jag försöka bli klar i Isaks rum. Mer om det när allt är klart! Trevlig lördag kväll på er alla fina!

Gillar

Kommentarer