Pyrets lilla krypin.

Detta har vi sysslat med under kvällen. Tack ännu en gång Sarah och Lisa för all hjälp med att bygga ihop skötbordet.

Det är alltså här vi kommer stå och byta blöja på lill*n. Och även kläder! Det är Niklas gamla garderob, som är inbyggd i väggen. Det tyckte jag passade bra att ha som "skötrum". Det är positivt att vara vaken om nätterna och "grubbla på såna här saker" ;) Det enda som saknas som inte är klart är sladden till lampan, den ska sättas fast i en av "skenorna" på väggen .. och självklart saknas Pyret!
När man inte har någon aning om könet, så får man passa på att köpa en av varje färg. Iallafall en sådan viktig sak som snuttefilt. Då får det bli en i varje färg; rosa/blå och neutral. Det kommer bli som med Oliwer, att h*n kommer få ha 2st, och det blir kanon bra sen till dagis-dags.. då den ena kan va på dagis och den andra hemma. Tummen upp för gravid-hjärnan (IBLAND!)
Idag var jag även en sväng ner till stan, och inte kunde jag låta bli å köpa denna sötnos från Kappahl Newbie. Den är såå söt och såå len! Passar perfekt att ha i Pyrets säng sen när den är bäddad och klar :-)
Tyckte den här mobilen var lite söt ...och färg-glad.. Den fick sin plats över skötbordet.

Det som nu återstår är en ny skötbädd; tanken var först att försöka sy en själv men då symaskinen är trasig får jag nästan skicka efter en skötbädd från nätet.. men vi får se hur det blir med den saken. Gosedjuret ska ligga i sängen å vänta på lill*n (såklart!) Det ska upp lite hyllor på sidan (om det får plats) men det kanske man får ta med tiden då det kommer köpas mer och mer kläder och läggas under skötbordet. Annars är det så gott som klart här i "skötrummet". Och det bästa av allt ::: jag kan verkligen se mig själv stå där och byta blöja/kläder. Jag är tok-nöjd!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229