Part Three - telling the kids.

Part Three.

Den 14 augusti, dagen efter vi varit på KUB ultraljudet - fick våra älskade pojkar äntligen veta varför mamma har mått så dåligt under sommaren o varför hon varit sådär trött hela tiden. Vi berättade det på ett så underbart sätt. Jag hade sett framför mig hur jag skrev ett brev från Bebisen till de. Och ville verkligen göra det så speciellt som möjligt. Och även så att de bägge två skulle förstå att det Liksom var en BEBIS i mammas mage.

I brevet till store bröderna stod det:
Hej Isak och Oliwer. Just nu ligger jag och suger på min tumme inne i mammas varma mage. Jag är omkring 7cm lång. Jag är fortfarande liten men blir starkare för varje dag som går. Jag tänkte komma o göra er sällskap i er fina familj , hoppas det finns plats för lilla mig. Jag borde vara färdigbakad till Februari. Hoppas ni längtar efter mig lika mycket som jag längtar efter er. Nu ska jag växa på mig och bli stor o stark så ses vi i Februari. Kram från lilla mig.

Detta tillfälle blev MER än perfekt.
Storebror ska bli Stor storebror igen men vår lilla Lillebror ska bli Storebror. Wow!!

Isak var helt stum, förstod ingenting medan Oliwer tog på min mage o frågade Om det var en bebis i magen. Känslan av att berätta det vi vetat ett tag... Känslan av att få dela denna nyhet med våra älskade pojkar. MÄKTIG KÄNSLA!

Jag hade gjort i ordning varsin liten ask till pojkarna , med ultraljuds bild och klädesplagg i. I Oliwers fanns det en liten body och i Isaks fanns det små tossor och en liten mössa. Kläderna var från Livly som kommer bli en favorit för vår lilla Bebis. Isaks första tanke var 'jag kan ju inte ha det här, vad är det frågan om?!' Man liksom såg hur förvirrad han blev...

När de sen förstod att det flyttat in en liten bebis i mammas mage, så blev de så glada!!! Det är det enda de pratar om nu för tiden. De frågar ofta om dagar, "När är det februari", "hur många dagar är det kvar". Detta lilla Hoppsan blev en extra liten pusselbit som nu kommit för att göra vår familj ännu mer komplett. Ni är så fina mina älskade pojkar. Är så glada över o vara er mamma. Ni båda två, kommer bli de bästa store bröderna någonsin! Det tvivlar jag inte för en sekund på.... ❤Fortsättning följer...

Gillar