På väg åt rätt håll.

Idag har jag bytt mycket mindre blöjor än tidigare så det är på väg åt rätt håll för Isak minsann. Däremot kändes Oliwer lite varm vid lunchtid idag, men han åkte ändå till mormor en sväng o fick lite egentid med henne. Så himla skönt för både han och mormor. ♡ Har den absolut bäste mormor/mamma i världen, hon hjälper till med allt verkligen. Helt klart bäst! ♡ Nu till kvällen så har det inte märkts något alls på Ollie, han var inte ens varm. Så peppar pepar på att han håller sig frisk!

Isak började tjura och bli trött igen efter lunchen men eftersom det var så himla fint väder ute, och varmt, så gick vi ut på baksidan en sväng. Moster Emma kom förbi en stund också, kul å träffa henne igen! Vi lekte lite grann och bara andades in den friska luften. Kändes som vår-väder ute, helt underbart med dessa varma solstrålar.

Sen kom Niklas hem kring 16.30-17.00 så jag gick o la mig en sväng på soffan, slocknade visst till i en timme. Jag var verkligen helt slut så den där vilan behövdes verkligen! Den här veckan har tagit hela min energi. Jag känner mig så trött när kvällen kommer så har gått o lagt mig tidigt, dock har jag ju vaknat varje natt eller tidiga mornar så det har väl sin förklaring iofs.

Ikväll blev det inte så tidigt i säng, var ju tvungen o sitta uppe och kolla på när VIK-hockey vann mot Södertälje med 5-1! Det här behöver verkligen vårt fina Västervik. Något som går bra för en gångs skull ;)

Nu ska jag krypa till sängs och bara hoppas att jag vaknar upp till två glada OCH friska pojkar, även lite sol skulle inte skada att vakna upp till! Godnatt fina läsare ♡

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229