One of these days...

Jag som sagt ända sen Axel var 8-8.5mån, när vi började sova hela natten, när vi började bli människor igen - att jag skulle klara mig på 3-5h sömn varje natt. Jag Gjorde det. För när detta.vände, till att vi fick sova hela natten Så har jag blivit Så bortskämd med nattsömnen att Nu när man vaknat två nätter i rad - o snittat mellan 4-5h sömn per natt.... Jag ÄR helt död dagen efter.

"Bakis huvudvärk", ont överallt och Så förbaskat trött. Så jobbigt!

Men mest jobbigt är det ändå att se sin lilla bebis, vara sådär trött så han skulle kunna sova bort en hel dag. Att det regnar o är mörkt hela dagen, gör ju tyvärr det inte bättre. Jag har börjat bli påverkad av vädret, så regnar det o är dystert ute så blir man så trött o tråkig. Sol och solstrålar gör en så förbaskat glad och PIGG! Så nu när vintern inte ens kommit ännu, så längtar jag Ännu mer till våren och värmen!!! Jag gillar Inte att frysa! Gillar inte mörkret!! Hua!

Vi håller tummarna o siktar framåt. Hoppas på en bättre natt med fler timmars sömn Och att morgon dagen blir AWESOME!!! Det är trots all F R E D A G  🙏🏻✨

Godnatt!

Gillar

Kommentarer