Nervös ?

Hela mitt liv kommer att avgöras idag, troligtvis. Hoppas att Krabbis mår bra bara. Det är det enda jag verkligen vill.. Drömde lite marddrömmar inatt om Krabbis, därav min oro/nervositet. Vet inte om det kanske är för jag har så ont i min mage? Har läst överallt om ligamentsmärtor i nedre magen, det är troligtvis det. Ska fråga bm sen om hon vet vad det kan vara!! Så man kan dämpa oron lite ;)
De håller på och bankar hos grannen idag igen, fyfan. De har hållt på varje dag i en evighet. Man blir liiiite knäpp av att vakna till de varje morgon. OOOOH! Får bara hoppas de är klara med det snart, för orkar inte med det här hur länge som helst ju!!
Klockan är nu 8.44, det var ändå dags att gå upp om 15min så de gjorde ju inte så mycket att jag vaknar nu men just till de där ljudet, BANK BANK BORR BORR! AAAAAAAAAH. Man blir tokig. Tänkte ligga kvar i sängen en stund och kollar på MTV breakfast club, med ganska höög volym ;) Dämpar det liiite iaf! Ska vara nere på mödra vid 10.30, så innan dess ska jag träffa Niklas :) Det blir bra. Nu ska jag lyssna vidare på denna härliga musik här hemma :P Vi hörs sen. GARANTERAT! /KRAMS ?

Gillar