Nämen god kväll.

Det var ett tag sen jag skrev här i bloggen. Har inte spenderat så mycket tid med varken telefon eller datorn den senaste veckan så det har blivit dålig uppdatering både här och på instagram. Bad bad me.

Juat nu vill jag bara spendera all min lediga tid åt barnen.. som jag knappt träffar. Jobbar jag inte tidiga mornar så blir det sena kvällar. Det är så med de jobb jag har,  tyvärr .

Men lite uppdatering kring livet då; jag har då återgått tillbaka till mitt arbete efter 4v hemma med bakterie i magen. Det har känts både jobbigt och otroligt skönt med tanke på ekonomin framför allt. Och även den sociala biten för min del. Jag höll på att gå sönder inombords av att vara hemma så som jag var, även om de va skönt att man fick träffa familjen, umgås med de hela dagarna så var de ändå något som fattades för min del. Idag känner jag mig mer glad. Känner mig som den där glada Linda igen och det är ju Den personen jag vill vara! En vecka har gått sen jag körde mitt första pass.. veckan har gått extremt fort då jag bara varit ledig en dag (i fredags). Men imorgon är jag äntligen ledig och den dagen är tänkt att spendera på stan med mina barn då min stora grabb är i behov av nya skor så vi ska ut på 'Sko-jakt'!

Kom hem från jobbet för drygt en timme sen. Så kanske bäst jag försöker sova nu, så man är relativt pigg imorgon när barnen väcker mig :) Godnatt! 😘

Gillar

Kommentarer