Mysig kväll 🌸

Niklas kom o hämtade mig efter jobbet så åkte vi tillsammans o hämtade våra barn som var på förskolan och skolan.

Sen gick jag och Isak över till Oliwers skola där de hade "öppen dag idag" och man som förälder eller syskon fick se hur de har de i skolan, vad de gör osv.. Oliwer verkade så himla stolt över o visa alla fina rum! Han trivs som fisken i havet, det är en sak som är säker!

Sen åkte vi hem, åt lite och bara tog de lilla lugna. Oliwer och Isak har fått varsin Halloween'dräkt som jag köpt på jobbet. De gilla den båda två, som tur var. Och utan att tänka så ska Oliwer ha på sig en dräkt till skolan imorgon, dock utan mask och det fanns bara en luva på den där dräkten som jag köpte! Vilken tur alltså!! 😊

De va enormt stora båda två, i storleken. Jag tog en 6-8år till Isak och en 8-10år till Ollie 😂 De drunknade nästan i de, men men. Det gör inget, kan de ha de en längre tid vettja!

Sen efter att barnen lagt sig så tog jag mig ett långt och skållhett bad. Läste ungefär 30 sidor innan jag i princip somnade i badkaret. Inte så värst bra! Så bestämde mig för att de va bäst jag gick upp innan en olycka skulle inträffa. Bättre ta de säkra före de osäkra för tusan!

Nu ligger jag nedbäddad i sängen, under en varm gosig filt. Har dragit igång en film men tänkte faktiskt försöka sova direkt. Då jag vaknade vid 5 imorse så är jag rätt så trött nu.

Sömn, familjen, motion, äta bra och vänner!
Det ska jag försöka fokusera på dessa lediga dagar. ♡

En bra torsdag men förhoppningsvis en ännu bättre fredag! Puss & Kram /L♡

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229