Mycket har hänt på bara ett år!

För exakt 1 år sedan, slutade jag röka. Jag hade innan alltid sagt att så fort jag blir gravid så ska jag sluta röka! Känner mig riktigt stark som kunnat stå emot. Ett år, 365 dagar.. Snacka om att jag är stolt!
För exakt 1 år sedan, plussade jag på graviditetstestet! ?Det visade sig sen vara en bebis i min mage. Under de 9månaderna gick man på rutinkontroller, vägde mig och mätte magen. Gick på 2 ultraljud, så man fick se den lilla krabaten. Vad man längtade till november-månad då lilla krabaten skulle komma till världen. När väl november kom, så gick jag över tiden 8 dagar. Alla pratade om när man gick över tiden att det var den värsta tiden i deras liv.. men jag kan faktiskt säga att det kändes inte som 8 dagar och jag tyckte inte alls det var jobbigt. Jag längtade enormt efter att få träffa krabaten självklart, men det fick ta den tid det tog tills h*n kände sig redo att komma ut!
Dagen D kom. 14 november kl 20.24 efter att ha krystat i 20min, kom en frisk kille på 4kg och 50 lång ut till denna stora värld. Han var helt underbart söt, precis som sin pappa! Detta var en helt fantastisk dag. Att bli mamma, att bli pappa, att bli förälder åt den här lilla Krabaten. Helt ofattbart att han är våran son. Våran lilla prins. Mammas älskade hjärta :) Krabaten fick sitt namn Oliwer.
Idag är Oliwer 3.5 månad gammal. Han har lärt sig mycket på så kort tid. Han älskar sitt babygym, hoppgungan och att bita sin pappa i näsan. Han vill bara stå och sitta upp. Han älskar när man läser eller sjunger för han! Han skrattar högt sedan ett par veckor tillbaka. Han är en glad liten skit som älskar all uppmärksamhet, närhet och kärlek! Oliwer, vi älskar dig! ?

Gillar