My d a y 🌞

Sitter just nu och kollar på Navy CSI, har precis hällt upp ett glas vin åt mig själv samt taco-tallrik som jag snart ska börja äta på. Men tänker att jag skriver ett litet blogg inlägg innan. 😅

Dagen har bara susat förbi! Åkte och besökte lillasyster på sjukhuset redan kl 10 på förmiddagen, sen vid lunchtid gick jag o Isak ner till stan för o kolla efter lite leggings samt några hoodies men tiden bara sprang iväg. Kändes som man inte hann o kolla på det man ville men kom ändå från HM med en påse med 1 hoodie, 1 långärmad tröja och 4 byxor, som ska fyllas i barnens garderober. Något hittade jag allt! ;) HM är så jäkla bra! Bra kvalité på kläder, snygga OCH så otroligt sköna!! Har aldrig varit missnöjd med deras barnkläder. Tänkte ta kort på kläderna imorgon när det är lite ljusare ute så ska ni få se vad jag hittade för fint idag :)

Var även en sväng uppe på jobbet med. . visste igår att vi skulle sänka våra Baden-baden stolar så idag åkte jag och killen upp o köpte varsin  Så nu äntligen, efter hela sommaren av bara längtan, så har vi våra stående på baksidan. Även om de inte kommer användas så överdrivet mycket nu.. så är de i princip nya tills nästa sommar när det är säsong för de igen, så de kommer garanterat till användning!

Klockan är lite efter halv 9 och det är snart mörkt ute. Vart försvann de där ljusa kvällarna, som när man satte sig i soffan eller utomhus tillomed.. Efter barnen lagt sig.. nä fan, det saknar jag redan... Och det är ett helt år kvar tills dess igen. Suck! Men men..

Ska nog ta och äta lite, innan det kallnar helt. Trevlig kväll finisar!
😘 / L

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229