Morgon tankar ::

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och kan inte somna om. Ligger kvar i sängen och bara njuter av lugnet (före stormen!) Olika tankar ploppar upp i huvet på mig, kan liksom inte hjälpa det.

Det absolut första som jag tänker på är att jag kan inte förstå att jag varit i Thailand. 2.5år sen. Med mina systrar och föräldrar, min kusins familj och en vän till ena syrran. Vi var sammanlagt 13 pers. Och det var en resa jag aldrig kommer glömma. Tackar min kära far som gjorde det här möjligt för oss.

Sitter och kollar på Thailands resor, nu jäklar är jag bra sugen.. tänk hur roligt det skulle vara med båda kidsen. Bada, sola och bara ha en härlig semester! Åhh så himla underbart! Jag vill åka NU! 🌞

Det andra jag funderar över, är mitt jobb. Den 31 Augusti är det dags att börja arbetet igen, efter lite mer än 2år hemma. Hur kommer det gå med mina pojkar på ny förskola, båda är otroligt mammiga? Hur kommer det gå för mig att arbete? Jag som får besvär i både rygg och handled jätte lätt.. men det kanske kommer gå jätte bra. Jag hoppas verkligen det. Inte för min skull mest, utan mer för barnens. Deras förskola (de skolas in 24 aug) är ett "ute"-dagis. De är ute hela dagarna, oavsett väder och det vet jag att Båda mina pojkar tycker om!! Hur kommer det bli med inskolningen av Oliwer? Ny förskola med inga kompisar. Jag hoppas han har lätt för att komma in i gruppen, för man vet ju hur barn är idag! Det är tur jag är med, första dagarna iaf och får se hur det går för mina grabbar :)

Jo detta är mina tankar denna morgon.. lite jobbigt att vakna upp till, hade mer än gärna dragit täcket över huvet ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229