Mitten av Mars

Denna s ö n d a g har bestått av o rensa, om möblering och städ. Känslan är ju obeskrivlig, när man ser hur förändringen blir till det bättre 🖤

Det började redan på förmiddagen, då jag kom på att vi hade såna där ”dubbla” mojänger till gardinstången. Så testade mig fram vad som blev finast - vill gärna ha vitt i vardagsrummet men när jag ser att jag har köpt Öljett-gardiner så blev jag genast missnöjd. Fick ändra tillbaka till mina sammets-gardiner.. de funkar liksom i alla lägen, men kände för något nytt o fräsch nu när vi går mot ljusare tider. Blir att leta vidare efter någon mörkläggnings gardin eller någon ljus sammets gardin. Återstår att se helt enkelt :)

Jag har flyttat omkring på möbler, o ändrat dekoration ett tiotal gånger.. MEN nu är det nog med det. Blev såå nöjd, även om jag var lite skeptisk till en början. Speciellt gällande Byrån under tvn. Jag har fixat med alla sladdar, fixat ordning hål på varje sida av byrån (på baksidan!) Blev super duper!!!

Är lite stolt över mig själv måste jag säga! Vi har nämligen haft lite problem med vårat Surround system - det har hackat osv.. så vi har trott att vi snart möste köpa nytt system. MEN IDAG, så tog jag tag i saken - tog ur alla sladdar o satte i de igen, snurrade på kablarna osv.. och KATCHING så fungerar Surround systemet igen! Ibland är det kul att man har sån tur!

Nu har jag bäddat ner mig i sängen. Tänkte se på filmen ”22 july”!! Det som hände 100-tals barn på Utöya för ett par år sen! Usch, jag får en sån Klump i magen, fy fasen alltså! Hur kan man ens vara så jävla elak... Liksom varför? Fy fan!! Vet inte om jag ens klarar av o se mer än ett par minuter... 😔 Byter film istället, fick sån ångest o blev deprimerad!

  • Postad i: Livet

Gillar