Mitt nyårs löfte!

Nytt år och alla dessa nya löften.
Jag höll inte många utav de löften som jag hade förra året, då 2017 inte riktigt startade på bästa sätt - o inte heller slutade på ett bra sätt heller! Jag har varit sjukskriven nästintill mer än halva året. Har fortfarande än idag, problem med min axel, arm, handled Och nacken. Jag har fruktansvärt ont imellanåt.

Och i mitten av denna sjukskrivning blev jag också deprimerad och många läkare trodde jag åkt på något som så fint heter ”Psykisk Ohälsa” och min tanke var endast att gå tillbaka till mitt jobb som jag så älskar! Jag vet att jobbet får mig att må bra ända in i själen! Men då fick jag istället problem med Försäkringskassan. Så är man sjuk - deprimerad och går på tabletter men man ändå vill jobba, då får man skit för det. Hade jag ljugit o inte velat jobba så hade det med stor sannolikhet gått igenom. Jag blir så trött på alla dessa lagar och regler som myndigheterna har!

Jag har gått upp cirka 15kg sen i maj och jag var redan innan överviktig. Det här har fått mig att må ännu sämre, inte minst fått mitt självförtroende från en svag 4 ner till en Stark 0, även om det till stor del kanske är mitt egna fel.. jag vet väl egentligen inte vem jag ska skylla på(!?!) Men nu befinner jag mig i en situation när jag ska börja jobba på måndag, halvtid i två veckor. Jag är super lycklig för det! Men jag är otroligt nervös! Jag har idag fått svar från urologen att jag har urinvägsinfektion (vilket jag sagt från första början att jag misstänkt.) Så imorgon blir det antibiotika kur i 10 dagar. Sen har jag fortf två stora stenar i njuren (som så småningom ska bort, de väntar väl mest på att jag ska få sådär ont igen), o jag har konstant ont under höger revben och höger sida av ryggen. Är väl mest nervös att jag ska ”kollapsa” på jobbet - men jag är otroligt glad Om jag får det här att fungera! Men nu till saken..

Igår gick jag med i viktväktarna. I 6 månader! 😄 Jag Ska försöka komma på banan igen! Jag Ska försöka få allt att fungera! Det här är det Jag vill! Få allt att bli bra. I slutet av året ska mitt självförtroende gått upp några steg, o mitt inre ska må någorlunda bra, kanske inte kan begära att alla problem är väck men jag ska försöka känna innerst inne att Jag mår bra! Det är mitt löfte för år 2018! 🤩

Har ni några löften för i år?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229