Mina livsmål för 2020 ✨

Vi går inte bara in i ett nytt år utan vi går mot ett nytt årtionde. Ett ÅRTIONDE! Wow, det är både coolt och läskigt, omvälvande på något sätt. Nu ska vi inte bara påbörja ett nytt år, utan vi ska även påbörja ett nytt årtionde. That' huge!

Jag tänker inte säga att jag skaffat mig några Nyårslöften, för gör jag det, så kommer inget av de att hålla. Utan detta år så kör jag på LivsMål som ska handla mer om mitt välmående. Där mina mål som jag skaffat - ger en bra livslust och som inte sätter massa krav utan bara ger massa gott.

1.) Promenera Mera.
I och med att jag är gravid o har lagt på mig några kilon, så ska självklart de väck.. plus att jag vill bli av med minst 10-15 kg till.  Så jag har bestämt att när bebis kommit, så ska vi ta vår promenad, varje dag, när stora barnen är i skolan. Så Promenera Mera...

2.) Skriva minst Ett blogginlägg/dag.
För att hålla mig själv uppdaterad.. om vad som sker under vår minstings första år. Det kommer bli Ärliga inlägg för jag är ingen som kan hålla sånt borta. Vakna nätter, skrikiga barn, bråkiga barn Men också vad vi gör på våra familje dagar och på vår fritid... så det hoppas jag att ni följer med mig på!

3.) Ha minst 5 Date-Nights med min stora kärlek på hela detta år. Detta innebär barnvakt till alla våra tre guldklimpar.. så vi kan få lite egen-tid. Se en film i soffan - hemma - själva, bio, middag, eller bara en stor handling på Maxi själva. Det ska vi nog se till att fixa 🙏🏻

4.) Ta bättre hand om mina vänskapsrelationer. Man blir oftast så fast i detta ekorrehjul med vardag o barnen att tiden bara försvinner i väg. Så därför tänkte jag i år bli bättre på att planera in saker med mina vänner. Det kan handla om en snabb lunch på stan till en weekend någonstans tillsammans. Detta år ska vi kunna lösa det vettja. Både gällande gamla men också nya kontakter... då vi är många mammor som ska ha bebis samtidigt bland annat. Ser fram emot detta enormt!

5.) En resa för hela familjen. Det kan handla om en semester på Gotland, Öland eller varför inte bara åka till Göteborg över en helg. Det här Ska vi bara göra i sommar!

6.) ULLARED. Jag har i tre års tid velat åka till Gekås så i september tänker jag boka in en resa för allas födelsedagar och så klart för nästa års julklappar. Alla våra barn fyller på hösten och vintern.. så det skulle vara Så grymt skönt o vara klar med allt redan i september. Det får bli ett Sånt där Måste. Jag bara Måste komma iväg i år.

7.) NJUTA AV MAMMA LEDIGHETEN (!!!!!!)

Det här är mina LIVSMÅL för att jag ska må som bäst detta år. Har du satt upp några mål för Din skull, o vad för några!?

GOD FORTSÄTTNING!
🎉🎉🎉

  • Postad i: Livet

Gillar