Min lilla pappa ♡

Efter jobbet idag så åkte hela familjen hem till pappa, då jag skulle klippa han innan mamma kom hem från sitt jobb. Niklas åkte iväg för o hämta mamma och under tiden kom Emma och Erik på lite besök.

Jag hade nästan klippt färdigt pappas hår, höll på med det sista vid andra örat och ber pappa sitta stilla då hans huvud far omkring för mycket. Och det var då allt hände!!! Pappa bara föll ner till golvet med en duns, jag försökte fånga han men fick bara tag i skynket som han hade på sig.

Erik tog med barnen ut, medans Emma och jag försökte väcka pappa. Hon hämtar vatten och jag försöker dunsa till han på kinden.. han har öppna ögon och han är inte med för fem öre. Efter några sekunder så vaknar han till och Då frågar han "Vad är det? Varför ligger jag på golvet?"

Jag var nästan säker på att pappa dog framför våra ögon. Han var helt likblek och kall, och gav inte ett enda livstecken! Nu i efterhand har man försökt googla om det, o det låter som blodtrycksfall. Pappa har i vanliga fall högre blodtryck än normalt, men nu på senaste har det legat lite mer normalt. Och under klippet så säger pappa vid flera tillfällen att han svettas som bara den under det där skynket han har på sig. Och gäspade flera gånger.. så det blev väl nåt riktigt konstigt med kroppen. Bara hoppas det inte händer igen.

Jag blir ledsen så fort jag tänker på det Men jag är självklart glad över att han vaknade och att han var vid Liv!! ❤ Älskade lilla pappa!! Fan vad rädd jag blev och jag tror jag fortf Är lite rädd och skakis. Ska försöka gå o lägga mig o hoppas att när man ringer hem till mor o far i morgon bitti,  att det är pappa som svarar Och att han mår bra efter natten❤

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229