Mensvärk, illamående, och tryck neråt

Jag kan inte låta bli att undra om det kanske är något på gång. Undrar vad Lilla lillebror sysslar med där inne i magen.

Jag vaknade vid kl 4 av något knoppande ljud inifrån magen. Sen fick jag sån kraftig mensvärk, gick på toa för trodde jag var kissnödig - var ett otroligt segt kiss vid den tiden. Fick nästan "trycka ut" kisset själv.

Jag gick o la mig igen, o lyckades somna om tills klockan ringde 6.20. Hade kvar mensvärken i både mage och rygg, illamående och med ett sånt trycker neråt i magen.

Men jag går upp o väcker pojkarna, fixar frukost o gör klar barnen till skolan. Sen går jag o vilar, för jag är både trött och har ont. Lyckades sova 1h nu på morgonen...

Kissnödig hela tiden, så antar att bebis trycker sig neråt. O det är nog det som Gör ont nedtill. Men mensvärken som sitter både i ryghen och i magen går inte över av vilan.

Så har precis tagit mig en alvedon o ska vila en stund till, så får vi se om de ger med sig eller om man kanske ska ringa in till FL o rådfråga.

Det är INGA förlossnings-värkar som man måste Andas sig igenom så, men de känns inte som de brukar. Ja, för värkar. Det är det absolut! Bara att de ska gå över... och gör de inte det Så ringer jag in.

Svettigt.
Spännande.
Oroligt.
Men med en sån enorm Längtan.

16 dagar kvar till BF.

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Oj vad spännande!
nouw.com/elinm
lindaviberg
lindaviberg,
Ja det är så spännande! Meeeen kan ju säga som såhär, att detta garanterat var ett falsk alarm! Dock fortf ihållande mensvärk, så ska kontakta FL under morgon dagen om de inte ger med sig under natten 🙏🏻😁
nouw.com/lindaviberg
Artbyellinor
Artbyellinor,
Vad pirrigt, har själv 19 dagar kvar till bf och man går som på nålar! Lycka till!
nouw.com/artbyellinor
lindaviberg
lindaviberg,
Oh va kul, du är ju inte långt efter 😃🙏🏻 Har du några känningar?
nouw.com/lindaviberg
Artbyellinor
Artbyellinor,
Riktigt spännande! Inte så mycket känningar än så länge, det hugger till i ljumskarna och ilar runt hela det området lite då och då bara. Så svårt att tolka när det är första barnet också, men det visar väl sig när det väl är dags 💕
nouw.com/artbyellinor
lindaviberg
lindaviberg,
Oh va spännande.. Snart sitter vi här med våra små knoddar 🙏🏻 stort lycka till när det väl är dags ❤
nouw.com/lindaviberg