Måndag och ny vecka ::

Ja, vi säger först godmorgon till er alla söta bloggläsare!
Och hoppas ni haft en riktigt härlig skönhetss sömn! Ny vecka har vi gått in i!
Jag har dock inte börjat min natt så bra. Vaknade vid 3:08 gick upp på toaletten, låg och kolla upp i de svarta mörka taket till sist när jag kolla på klockan 5:11. Måste ha somnat lite efter där.. Och sen vaknade jag när Niklas larm gick på runt 7.45 eller nått sånt. Var så trött att jag inte orkade bry mig men efter 3 snoozningar så va man väck och ville bara att han skulle gå upp :P Vilket han sen gjorde! Och vilket jag sen också gjorde för jag inte kunde somna om.
Hämta mig en kopp te och datorn och la mig i sängen igen. And here I am :) Trött som ett helvete! Det kommer bli en rolig dag idag känner jag.. Usch, eller inte! Men vi tar var timme för sig.. kanske kan sova en stund i eftermiddag om jag inte har något för mig vill säga..
Pratade lite med Lollo för en stund sen om vart hon köpt sin skötväska. Den är stor, utrymlig och ser bra ut. Och jag kunde nästan tänka mig att den kan kosta runt 1000kr haha. MEN, hon sa att hon köpt den här i Västervik, i Västerport och den kosta 200kr. SÅ, det ska jag köpa mig en idag! Hoppas bara den finns kvar. Vi hörs sen! KRAM

Gillar