Måndag 22 november

Igår åkte Oliwer bil för första gången, då vi åkte hem till Farmor och Farfar. Åt lite kvällsmat och kollade på Ensam mamma söker och på halva Beck filmen. Sen åkte vi hem och var helt slut.. Men Oliwer ville verkligen inte sova. Han skrek av ilska trots att jag gett han mat 3 gånger, och kollat blöjan!!! Förstod inte vad som var fel, så fick ge han lite ersättning och då var han nöjd.
Somnade runt 2.20, och vaknade vid 6.30. Oliwer sov så gott men fick väcka han för lite mat. Sen somnade vi om till min klocka ringde vid 9.00. Då blev det lite mer mat och så gjorde vi oss iordning då vi skulle vara ner på bvc för första vägningen. Klockan 10.30 var vi där nere och guess what. Han har gått upp!! Nu väger han 3700gr. Det var som barnmorskan sa. "Oliwer kanske gick ner lite till efter i tisdags kväll, därav hans vikt". Men vi är glada över att det är på plus iaf. Då går det ju ändå åt rätt håll. :) Efter bvc så gick vi till Sahara för en liten "brunch". Sen tog vi en tripp till försäkringskassan och till Mormor Ingelas jobb. Sen gick vi hem. Och väl hemma så väntade Jossan och familjen på oss. Haha, snacka om tajming ;)
Så Jossan och familjen kom på lite besök. Fikamys :) Gud så stor hennes barn har blivit. Mosisen och Willisen, vilka sötnosar! :) Underbar familj och vänner!! Tack för allt idag. Får se till att ses snart igen!! ?
Nu ikväll så bjöd vi över Farmor och Farfar på lite tacos. Niklas och Maria åkte och handlade först och sen åt vi lite tacos. Efter tacosen så blev Oliwer hungrig så har suttit i sovrummet och matat han hela kvällen känns de som. Nej men sen 19.45. Han är väldigt tuttig ikväll.. Nu ligger han och sover och vi ska nu gå och se färdigt på en film vi har börjat kolla på, men som vi inte riktigt har fått se färdigt ;) ..pga trötthet, värkar ja. Filmen heter "The inception". :) Såhär har våran dag sett ut. Hoppas ni mår bra och så. /Många kramar från lilla familjen. ? Grattis till Vickan och Daniel som fick en son idag!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229