M o n d a y

Dagen börjar gå mot sitt slut.
Vi har haft en väldigt lugn dag idag då båda barnen varit relativt trötta de med. Jag förstår de, måndagar är ingen rolig dag. Hade gärna förlängt helgen med måndagen så hade måndagen blivit en aning roligare. Tänk om. 4 arbetsdagar i veckan, och 3 dagar helg! Det vore ju rena drömmen! 😅👍

Aja vi har lekt med pussel, lego, dinosaurierna, spelat kort jag o Oliwer, han försökte även lära mig spela Uno 😅 (gick.. inte så bra!) Har försökt att sysselsätta oss så gott vi kunde.. :)

Jag har även städat undan i sovrummet, låg en hel del bebis kläder på ena sidan men nu är de borta. Även tagit tag i disken och alla leksaker på undervåningen. Det här med o va hemma o va sjukskriven, när man inte får jobba .. nä fy, det är bland de värsta jag varit med om. Visseligen har jag ont i mellan åt men att inte få ha något socialt, näe. Jag mår dåligt. Hela jag.

Var o hämta nya provrör idag som ska lämnas imorgon. Vet inte vad jag gör om de visar sig vara bakterier i en vecka till.. då kräks jag på det här. Nu borde jag väl få någon sorts antibiotika, eller någon döda bakterie-kur. Får se vad doktorn säger på torsdag eller fredag. Håller tummarna!

Nu ska jag gå o lägga mig o se ett avsnitt av nya serien "Jane the virgin". Godnatt! /♡

  • life

Gillar

Kommentarer

AFA Försäkring
AFA Försäkring,
Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: https://www.afaforsakring.se/privatperson/sjukforsakring/las-mer-och-anmal/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Anton
AFA Försäkring
www.afaforsakring.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229