Lördag

God kväll finisar! Har ni en bra sommar?

Själv är jag så himla trött på allt regn. Även om de ibland är lite uppehåll, men man kan ju inte göra någon utomhus aktivitet när man liksom inte har någon aning om när det är uppehåll... apparna går ju Inte att lita på. Suck. Sista veckan som man har semester, känns väl sisådär... även om de alltid är skönt med rutiner igen.

Vi åker till Öland nästa vecka.
Det blir nog ett bra avslut på den här semestern och sommarlovet :)

Idag har Isak varit på kalas hos en kompis som fyllt 6år. Han tyckte det var så himla roligt! Träffade ju nästintill alla sina kompisar :)

När Isak var på kalaset så passade vi andra på att åka till farbror doktorn, som fick kika i Oliwers öron. Han hade nämligen så ont inatt, att han skrek när jag skulle röra för att känna eller se efter om de va någon vätska som runnit från örat. Jag tyckte mig känns lite vätska. Det fick bli Kåvepenin i 5 dagar.

Han fick sin första på eftermiddagen idag, han höll rent ut sagt på att kräkas. Jag förstår, för den smaken Är något av det äckligaste jag varit med om. Stackars barn. Andra kuren, nu ikväll, gick väl bättre... men med enormt stark saft i handen bredvid så gick de mycket bättre än den första. 🙈

Nu hoppas vi på en lugn natt.
Jag har tänkt att se ett eller två avsnitt av The fosters innan jag försöker sova. Den serien får mig alltid att känna mig så lugn, skönt innan läggdags liksom.

G o d n a t t 🖤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229