Lördag 15 januari

Lördagen går mot sitt slut, sitter just nu o har gjort ett tidsinlägg till imorgon då min kära mamma fyller år.
Imorse vaknade jag och Oliwer vid 9 (sovit helt underbart inatt). Glad som han var så tog jag på han favorit-dressen och hämtade kameran och tog lite fina kort! Min lilla fotomodell. Det var busenkelt att ta kort på han idag. Skönt att han var på så bra humör! ;) Han verkar tycka om morgonen, hehe. Sen så har vi varit på stan, käkat lunch med Coockie och Carro, och så Johan! Sen gick vi hem för grabbarna skulle se på fotbollen, vid 16 .
Oliwer har haft lite ont i magen idag (tror vi!) och så kom Jessica över, så fixade ordning hennes hår. Blev ännu rödare då hennes tidigare färg redan hade gått ur. Har lekt lite i photoshop också! Har inte ätit onyttigt idag ;) Stolt över mig själv! Längtar något enormt till på måndag, då jag ska börja träna. Tänkte faktiskt ta och ringa till de imorgon och se om de har någon {{{{strong

/strong{{{{ersonlig tränare ledig på måndag. Måste ju fixa mig ett nytt program att gå efter! Längtar, längtar!
Imorgon står det Kalas på schemat. Apropå schema, så har jag nu en kalender på datorn. Så nu kan jag verkligen inte missa något om man bokar något med någon! Glömsk som man är, så är det nog kanonbra o ha en även här på datorn.. Active Desktop Calendar. De ni ;) Nu ska jag ta och krypa ner under täcket, Sleep tight. /P&K Linda.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229