Lördag 11 december

I torsdags så tog vi en lång-fika på Kaffe Kannan. Gullisar? Vi gick en sväng på stan också. Lisa fixade lite julkort, blev ju hur bra som helst. Hoppas mina kommer på måndag så jag kan skicka iväg de snart. Ska skriva en liten lista på vilka jag ska skicka till, det är alltid bäst så man inte glömmer någon. Det vill man ju definitivt inte! Kollade på Paradise hotel på kvällen och jag säger bara WOW! Vilket avsnitt! Många utcheckningar på en och samma dag. Helt ofattbart. Melissa fick åka hem pågrund av att Personalen inte gillade hennes beteende. Hm. Och då åkte också Petter, stackare. En vecka innan finalen. Varför valde Johannes Emelie när Alexandra var ett säkert kort för honom? OCH jag hoppas inte JP kommer tillbaka nästa vecka. Då blir jag tokig! Däremot hoppas jag på Erik eller Lin, att någon av de vinner hela Paradise Hotel! Längtar till nästa vecka!
>I fredags så mötte jag och Oliwer upp Niklas och Andreas så tog vi en lunch/brunch på Sahara. Runt 14 tiden tog vi en tripp på stan jag och Niklas. Och självklart Oliwer! Kollade efter lite julklappar. Men gud så svårt det ska vara? Varför är det så? Vartenda år också! Får bli internet shopping för hela slanten ;) När vi väl kom hem, fick lillen lite mat och så sov vi 1.5-2h :) Det var behövligt! Runt 18 tiden åkte vi till Niklas föräldrar för lite kvällsmat och Idolfinalen :) Det var en mycket mysig fredagkväll. Tackar och bockar för allt verkligen. ?
Idag, lördag så ska jag ta mig en tripp ner till stan. Köpa en liten dräkt åt Felicia som ska ha föreställning imorgon och till systemet för lite glögg till Niklas ikväll då vi är bjudna till Ricke och Kira på lite glögg/hockey-kväll :) Ska bli trevligt. Klockan är 10.00 och mina prinsar ligger fortfarande och sover. ? Själv gick jag upp för lite mer än en timme sen.. får sova lite middag i eftermiddag så jag orkar med kvällen ;) Det var nog allt för mig än så länge. Trevlig lördag! /Linda ?

Gillar