Lindas filmtips :) !

5 killar åker på svensexa till Vegas. Helgen blir inte riktigt som de planerat.. men det blir en helg dom aldrig kommer att glömma! :) - - Jag älskade filmen! Skrattade igenom hela filmen, tillomed nu efter. Haha, Så grymt rolig att jag skulle kunna se den igen! No doubts about that! :) Huvudrollerna: Kal Penn, Donald Faison, Jonathan Bennett, Aaron Himelstein & Charlie Talbert.
>
_____________________________________________________________________________
En ung Van följer sin rika fars fotspår genom att anmäla sig till det prestigefyllda "Coolidge College". Detta college var dock inte den partyskola som Van hade tänkt sig. Det är en sträng institution som leds av en spänd dekanus och för att göra saken värre så har alla tjejer taget ett kyskhetslöfte. - - Som alla andra "high school filmer" älskar jag även denna! Kärlek, kärlek .. och mer kärlek åt sådana filmer! :)) Huvudrollerna i denna filmen: Jonathan Bennett (igen), Kristin Cavallari, Jerry Shea, Nestor Aaron Absera, Steve Talley (klockren kille)... mfl.
_____________________________________________________________________________
Nate flyttar till Los Angeles för att hitta Cristabel, kvinnan han varit förälskad i sedan de båda var barn. Det visar sig att det största hindret för att fånga kärleken är hennes bästa vän, den betydligt mindre attraktiva June. Problemen ökar när Nate inser att han börjar få känslor för June. - - Jag tycker att det var för mycket tjat om den där Cristabel.. när man förstod att han var kär i June. Det märktes tidigt i filmen! En rejäl miss kan man väl kalla de för ;D Annars så var filmen helt okey. Huvudrollerna: Paris Hilton (självklart hottie) och Christine Lakin (som stackars nottie).

Gillar