Ledig tisdag ❤

Innehåller affiliate-länkar

Just den här hittar du HÄR .

Godmorgon du lediga tisdag 🌺
Inatt har jag sovit riktigt gott. Vaknade vid kl 6:15 o då gick jag upp o drack lite kaffe med  mannen innan jag vid kl 7 väckte barnen.

När barnen åkte till skolan, så fick jag ett SMS om att jag hade fått ett paket i brevlådan. Bebbos första gosedjur. Älsklings elefanten. Tänk att vår lilla Bebbo ska ligga på det gosedjuret, eller sitta med den som stöd.. åh, en längtan börjar smyga sig fram mer o mer, även om jag fortfarande har så svårt att förstå det hela. Mer om det en annan dag. Klarar inte av o förklara än då traumat inte riktigt är över.

Idag väntar jag samtal från MVC, behöver rådfråga lite grejer. Så får se om man kommer behöva åka in o lämna lite prover eller så. Får helt enkelt se hur det blir efter att jag pratat med de.

Annars idag så tänkte jag åka hem till min käre mor o umgås lite med henne o samtidigt plugga lite teori nu under dagen..

Håller även på med en checklista inför bebis ankomst. Många som frågar om Vad man behöver till bebis ankomst. Ska försöka bli klar med min checklista under dagen .. annars kommer den under veckan. Så ni får helt enkelt hålla er uppdaterade här på bloggen 😄

Vi hörs! Ha de gott.
/ 🖤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229