Läkarbesök.

Det blev ett lyckat besök hos farbror doktorn idag.
Jag ringde nämligen till 1177 för tre veckor sedan, men fick en tid denna morgon.. japp, rätt lång väntan.
Men men. Jag fick problem med min axel för över 1.5år sen. Vet att när vi var i Thailand o när jag tog massage, så sa hon tjejen att hon tyckte jag skulle ta kontakt med svensk läkare när jag kom hem, för jag har nånting i axeln, som hon inte fick bort.

Sagt och gjort, när vi kom hem.. så brydde jag mig inte så mkt om smärtan och man vande sig ganska snabbt med att "man ofta har ont nånstans". I höstas fick jag ont igen men då hjälpte min svärfar mig med att knåda ut ryggen o axeln.

Men för 1,5mån sen, fick jag mycket ont igen!!
Men denna gången så går det inte över om man masserar, så har fått ta till med panodil på gel som Niklas hjälpt mig smörja på axeln.. och även på armen o handleden där smärtan nu har "spridit" sig.

Nu är detta under utredning så jag ska få en remiss till sjukgymnast. Och jag ska även få en remiss till röntgen av både axel och nacke, så får se om de visar något där. Annars ska jag gå på Naproxen och hoppas det är en aning mildare emot min känsliga mage. Läkaren trodde (eller hoppades att sjukgymnast och Naproxen ska få bort smärtan o få ordning på min axel) så jag hoppas det blir ordning o reda framöver. 

Känns ju som att jag är en aning för ung för att få ont i axeln redan nu, eller som 30åring som jag då var. ✨

  • life

Gillar

Kommentarer

josefinlarssons
josefinlarssons,
Hoppas att axeln blir bättre vännen!💕nouw.com/josefinlarssons
lindaviberg
lindaviberg,
Tack finis 💕nouw.com/lindaviberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229