L ö r d a g

Mådde rätt hyfsat när jag vaknade efter 4,5h sömn inatt. Det kom framåt lunch, kändes som febern smög sig på, att förkylningen satte sig i ögonen för fick sån enorm huvudvärk. Så efter lunchen fick jag gå lägga mig en stund. Låg och kollade på en ny serie (ny för mig men gammal då den är från 2014!) som heter 'Jane the Virgin'. Super rolig serie som handlar om en tjej som blivit gravid utan att ha haft sex. Helt oskuld. Aja, jätte rolig serie som jag tänker se färdigt på. :)

Annars idag på förmiddagen har vi rensat här hemma; varit o slängt två svarta säckar med skit på Tippen. Plus lite annat smått o gott. Galet vad skit man samlar på sig.. man får passa medans orken finns där. Var en sväng till Rusta idag med, köpt lite till min present till Niklas imorgon. Barnen fick sig en Hulken-docka som de gillade, dumt o köpa en då de bara bråkar men tänkte de kunde försöka å hålla lite sams åtminstone. Köpa dubbelt av allt känns inte så ekonomiskt heller, barnen leker ändå med samma leksaker nu 😂

Sen ikväll har vi beställt hem mat, kollat på film med kidsen, och bara tagit det lugnt då jag antar att jag ansträngt mig lite väl mycket på förmiddagen. Men men, en är inte helt frisk känner jag.. så nu blir det tidigt i säng. Se på senaste avsnittet av Vampire diaries o försöka sova tidigt!

Vill önska er alla en trevlig lördag kväll !
Godnatt finisar ❤😘

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229