Kursen + Körkortstillstånd.

Jag har haft feber och värk i hela kroppen hela dagen.. men trots det, så tog jag mig tillsammans med Niklas.. till handledarkursen som var ikväll. Hade jag liksom inte redan betalat för en.. eller om man kunde sjukanmäla sig och få pengarna tillbaka - så hade jag garanterat gjort det. Men nu kunde man varken göra pengarna ogjorda eller sjukanmäla sig. Så antingen bet jag ihop o gick dit, eller gick miste om 1000 kr - som o bara kasta 1000 kr(!) Och det gör man väl inte(?)

Det var bara att ta mig i kragen, med mängder medicin i kroppen... o gå o sätta sig i ”skolbänken” igen. Lyssna och titta på film. Den här kursen är obligatorisk och ett måste att göra för att få köra bil privat! Jag som knappt suttit framför en ratt Måste ta privata lektioner.. har inte råd att bara ta lektion på körskolan..

Men iaf. Kursen var i 3h, o när vi kom hem så fick jag mitt tillstånd via Kivra-brevlådan. Tjoho!!! Ingen är gladare än mig.. nu ska vi bara handla oss en ”Övningskörningsskylt” som vi ska ha liggandes i bilen.. 😉

Blev dock HELT slut i kroppen när vi kom hem.. mer medicin togs och ska nu äntligen försöka sova för natten! Godnatt!!🖤

Wish me good luck 

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Krya på dig finis 🌸🧡nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229