Komjölksallergi + Sluta amma?

Godkväll, finingar🌟

Nu är det som såhär att från och med idag län vi säga att lille man har komjölksallergi. En doktor har till o med skrivit ut ett recept på ett år, på allergi-ersättning som endast finns på apoteket.

Vi körde på vanlig ersättning från i lördags då den mjölkfria tog slut. Det blossade upp eksem och prickar på kroppen o i ansiktet PLUS hans gaser och skrik var tillbaka. Så idag har han varit missnöjd till större delen av dagen, o det är Så himla Hemskt att se o höra Hur ont han faktiskt har!!! Älskade lilla pojke!

Gav han den vanliga (icke mjölkfria) NAN sista gången vid kl 10.20 idag, sen vid 11.00 var vi på BVC. Grabben hade gått upp 400gr på en vecka, så är tillbaka på.sitt vanliga jag igen efter nedgången förra veckan. Kändes på hans kläder igår faktiskt, dock har han fortfarande storlek 50 i byxor men det dröjer nog inte länge tills vi får gå upp till stl 56 🌟 Lilla älsklingen. NU KAN ALLT BARA BLI BRA! Nu har du detta och Då vet vi varför du har och har haft så ont. Vad orsaken varit. Det sägs att det Oftast växer bort på barnen tills de börjar skolan, så vi får väl se hur det blir för vår lilla pojke i framtiden.

Jag pumpar på för fullt! Jag kommer dock troligtvis inte, klara av att amma han, då jag själv måste köra på helt mjölksfritt. Det känns så oerhört trist att sluta amma pga detta.... Att jag inte har valt detta själv, det stör jag mig oerhört mycket på. Och det gör mig nog faktiskt mest ledsen, för hade nog ställt in mig på att amma ett halvår iaf. Men saker o ting blir inte alltid som man tänkt sig, helt enkelt. Så bara till att gilla läget o börja inse att Huvudsaken Är att grabben är nöjd och Mår bra!❤

Jag har själv nu en svampinfektion i bögge brösten samt troligtvis mjölkstockning i höger bröst. Det spänner o gör Så fruktansvärt ont! Jag kände ilningarna i bägge brösten för flers veckor sen, men trodde det var helt normalt.. Plus att sists veckan, blev de vita PÅ vårtan, BVC säger att det är tydligt tecken på svamp, så jag har fått en salva från apoteket som jag ska smörja med 2 gånger per dag, i ungefär 3 veckors tid. Och stockningen är det bara till att försöka pumpa - pumpa - pumpa! Knölarna måste väck! Och det onda borde ge med sig efter ett tag. Och för jag feber så för jag ta till med febersänk. Min mamma skickade dock en länk till mig - där det stod om mjölkallergi och amning. Att jag som ammande mamma inte behöver sluta helt med komjölk, då det.endast förs över en ytte-pytte mängd till brösten.. Men jag ska själv läsa lite till om det, innan jag bestämmer mig till HundraTio procent ang amningen. Jag vill helst inte sluta, men det känns som det solklara valet i denna situstion.

Nu ligger lilleman och håller i sin pappas hand, han somnade för en liten stund sen. Efter flera timmar av skrik. Nu ska jag pumpa ut lite igen, och hoppas på en lugn natt! GODNATT! ❤

Min minsta och min äldsta kärlek i livet. ❤

Gillar