K a t a ♡

Hej Phuket, Hej Kata!
Nu befinner vi oss på ett hotell mitt i centrala Phuket, Kata.

Efter en 3h lång båtresa är vi äntligen framme. Självklart åkte vi när det var årets varmaste dag.. Kändes det som iaf; kändes som 100 grader varmt ute idag. Men som tur var så satt vi i skuggan för det mesta, och jag smörjde in oss allihopa! Ville inte att vi skulle bränna oss ytterligare..

Båtresan gick sisådär. Vattnet tog slut rätt fort.. barnen skötte sig galant, till en början. Såklart att de blir rastlösa av att sitta still sådär jätte länge så jag har förståelse för att de börjar bli trötta, otåliga, ja rent sagt jätte jobbiga. För de som inte har barn är det ett rent helvete, men för er som vet hur det är med barn. . har ju lite förståelse ändå. Men när båtens medelålder var 23-24 så var det många som suckade. Mitt och Niklas tjat på barnen "schh, gör inte si, gör inte så, tysta nu, lägg av, sätt er ner.." osv.. fy fan. Tjat tjat tjat. Helvetes resa rent ut sagt.

Plus att när vi kom till Phuket, så skulle vi åka bil i 40 min innan vi kom fram till vårat hotell. Isak somnade (som tur var), men Oliwer blev mer än rastlös. Jag höll på å svimma både en och två gånger. Var en aning yr där ett tag..

Sen checkade vi in på hotellet å ser att mamma, pappa och vi inte fick hotellrum nära varann. De fick ett på andra sidan gatan vid poolen och vi längst bort från de typ. Trist för de blir liksom inget 'gemensamt' direkt då vi bor så himla långt ifrån varann.. det är tur vi bara ska vara här i 3 nätter. 

Efter incheckningen på hotellet så var vi alla så trötta så antingen går vi å lägger oss eller så går vi och äter lite mat. Då vi knappt ätit något på hela morgonen så var vi alla hungriga. Mitt framför vårt hotell ligger en restaurang som heter The Corner som vi åt på. Jag åt min första thai - rätt där bland annat 😅 Efter maten gick jag mamma och barnen upp på rummet och vilade lite. Eller "vilade" kanske man ska säga. Pappa och Niklas tog sig en promenad för att se vart vi bor och hur långt det var till Kata Beach. De va inte borta alls länge, så bor inte så värst långt bort :)

Ikväll har vi ätit på favvostället Kata BBQ :) blir aldrig besviken på det stället. Där har vi ätit många många gånger. Imorgon blir det Kata häng, kata bbq, och strålande sol.

Men nu ska vi sova, då vi alla är sjukt trötta så godnatt! ❤

Gillar

Kommentarer