Inskolning dag 2.

Idag har det gått super bra med båda småkillarna på dagis. Verkar vara två riktiga dagispojkar; eller Ollie visste vi ju redan innan att han var en riktig dagiskille men att Isak också verkar vara det.. hel mysigt ju :)

Idag var pappa med den första timmen, sen åkte han iväg och jobbade några timmar innan han kom tillbaka till hämtningen. Isak somnade gott i sin vagn efter lunchen, och Oliwer lekte med sitt legobygge när jag kollade till de båda innan jag gick ifrån dagis en timme. När jag kom tillbaka så var Isak vaken och Oliwer sprang runt där på gården.. utan det minsta problemet. Det var härligt att se!

Imorgon ska jag gå iväg redan innan lunchen för att se hur pedagogerna gör med lilla mini-busen. Ett andra alternativ är att ge välling som alltid kommer finnas där till hands. Det är fortf. en trygghet för Isak att alltid kunna be om välling så det kommer alltid finnas där till hands, till våran lilla älskling, han ska inte få känna sig otrygg "bara för jag eller Niklas inte kan vara hemma längre" utan Dagiset är ju det stället som tar hand om våra barn för Vi inte har den möjligheten själva! Och tryggheten går i första hand!!!

Annars har allt varit bra idag, trots att mini-älsk vaknade så tidigt som 4.40, gäsp. Upp tidigt imorgon också, förhoppningsvis inte så tidigt som idag haha, så nu är det dags för mig att gå å lägga mig. Är så in i vassens trött nu ikväll.. men det är ju inte konstigt! Så nu blir det ett avsnitt av VBÅ sen ska jag försöka sova! Godnatt på er alla finisar! 💕😚🌸

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229