Inlagd på sjukhuset

Allt började för exakt en vecka sedan. Fick en kraftig smärta i magen efter jag lämnat Oliwer i skolan, tänkte bara att jag blivit kall. Men de går snart över, vilket det också gjorde.

Sen kom tisdag och likadant där, likadant på onsdag fast lite kraftigare måste jag säga. Och sen på onsdagen efter jag slutat jobba vid kl 11. Gick o åt en Åhmans på vägen hem, jag trodde jag hade så ont i magen för jag var hungrig (min mage skrek efter mat för jag har helt tappat aptiten sen ett par veckor tillbaka!) Efter maten gick jag hem, pratade med Lisa hela vägen hem, och väl hemma la jag mig på soffan.. Visste inte hur jag skulle ligga för de gjorde så förbannat ont. Gick o tog mig en Ipren och samarin. Tänkte om de var magkatarr liksom..

Sen kommer natten, mellan torsdag och fredag, det var en jobbig natt.. kändes som värkar när man ska föda barn. Men jag stod ut, jag jobbade kvällen på jobbet o det gick väl hyfsat bra. För sen när jag gick o la mig så körde de igång igen, kring 2-tiden, men drack lite kolsyrat vatten men var svårt att koncentrera sig på bara sömnen när de gjorde sådär ont. Då kom de lite stötvis.

Morgonen efter så hade jag också så fruktansvärt ont. Men det kom i perioder, så vi kunde åka o handla lite godis och så. Sen vid 22-tiden på lördag kvällen, tänker jag gå o ta mig ett bad.. men känner att jag har alldeles för ont så fixar två vete kuddar som jag lagt på både magen och ryggen. Skönt med värme, svar ja! Men fan att det inte går över!

Kl 10:20 ringer jag till 1177 för att rådfråga lite iallafall. De ringde mig efter ungefär 1,5h. Klockan var nästan 12:00. Hon bokade in en tid på Esplanadens Hälsocentral där någon skulle känna på magen och ta lite prover. Min temp på esplanaden var 37,1, hade lite för höga börsen av vita blodkroppar.. så läkaren ville att jag skulle åka in till akuten. Han skulle skicka en remiss, så det var skönt att slippa vänta hela dagen på att få hjälp!

På akuten så fick vi vänta en liten stund, och när vi väl kom in så blev jag bemött utav en helt underbar personal. Trots att det var söndag så var det inte någon lång vänte tid alls. De klämde på min mage, gjorde lite prover, gjorde en skiktröntgen och även ett ultraljud på magen, där de såg att jag hade två stora stenar i njuren. Så det var bara till att läggas in på avdelning 1 och där befinner jag mig nu. Niklas har varit ett sånt stöd för mig under dessa dagar, trots att han trodde att det var mensvärk haha! 🙈 Jag är så tacksam för den här mannen, vad han gör för mig är helt otroligt! Han är mitt allt. Våra barn är mitt allt. Jag älskar den här mannen av hela mitt hjärta. 🖤

Jaha, idag då: natten var sisådär, hade såå fruktansvärt ont att jag fick ringa på någon personal. Fick en spruta i benet, någon tablett och sen något mer i sprutan i armen. Sen sov jag mellan kl 2:00 och 6:00 👍

Vid kl 6:00 vaknade jag utav att en sköterska kom o fixade mitt dropp och tog all min dricka. För fick inte dricka efter kl 6:00, sen runt 8-tiden så kom de en läkare som berättade att jag snart skulle få åka in på operation.

Kl 10 kom de o hämtade mig och kl 10:30 låg jag på operations bordet. Kommer ihåg att det var en stor lampa över mig som speglade två ansikten. Sen somnade jag, men såg fortfarande de där två ansiktena. Konstigt!? Ja jag vet. Sen när jag vaknade runt 13-14, så står det två ansikten över mig som ropar ”Linda, Linda är du vaken” så jag sätter mig upp, och ropar ”jag är kissnödig” och bara någon minut efter så skjutsar de mig till toaletten. När jag står där inne, så snurrar hela världen, och jag känner att allt snart svartnar. När jag satte mig på toaletten så försvann de mesta.

Sen gick vi tillbaka till min ”plats” där jag sov i omgångar. Men de kändes som jag var vaken nästan hela tiden. Aja. Sen åkte jag upp till mitt rum, fick fler mediciner, mådde inte allt för bra. Hade eller har enormt ont i magen, jag får gå o kissa var 5:e minut ungefär. De har liksom opererat in ett rör (eller slang!!) mellan njuren och urinblåsan, just för att göra det enkelt för stenarna att ta sig ut. Om de inte kommer ut inom 2v så ska jag åka till Oskarshamn där de har en maskin som krossar stenarna. Eller rättare sagt; den spränger sönder stenarna då de blir i flera små botar som sedan kissas ut!

Jahopp, this is my story 🙏 Herregud, det är ju inte klokt vad mycket man varit med om under dessa två dagar som gått. MEN jag är mest ledsen över att jag inte är hemma imorgon bitti och kan fira min först födda son Oliwer som fyller hela 7år! Herregud! Så himla stor helt plötsligt ❤️🎁🎈

Så imorgon hoppas jag verkligen på att få åka hem!

​Håll tummarna 

💗🙏

  • life

Gillar

Kommentarer

bloggaryllan
bloggaryllan,
krya på dig 💖💖💖 nouw.com/bloggaryllan
lindaviberg
lindaviberg,
Tack så jätte mycket💗💗 nouw.com/lindaviberg
Sandriiiz
Sandriiiz,
Krya på dig, hoppas du mår bättre snartnouw.com/sandriiiz
lindaviberg
lindaviberg,
Tack! Fick åka hem idag! Ska väl snart ta o bli frisk! Tack så mkt för omtanken! 💗 nouw.com/lindaviberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229