Influensa.

Isak började för 2 nätter sen, kräktes ner hela sitt rum i princip. Tur att pappa Niklas var hemma, (röda dagar = lediga dagar) Så jag tog mina saker o gick o la mig i sängen på nedervåningen så jag kunde få lite sömn då jag skulle jobba morgonpass på fredagen. Allt flöt på under hela fredagen, trots yrsel, huvudvärk och för lite sömn under natten. Sov knappt något efter kl 4, då de va sista gången jag hörde Isak vara ledsen. Antar att han kräktes då..

​Jag kom hem kring 16-tiden, till ett hem som luktade LIK. Alltså spyor och bajsblöjor är Ingen bra kombination, det luktar så illa!! Så jag fick börja med att vädra hela huset. Sen när barnen gick o la sig vid 19-tiden så såg vi ett avsnitt av "Modus" men kände redan när barnen gick o la sig att jag kanske skulle gjort det jag med.. men men, det blev ett avsnitt med Niklas, min fina Niklas. Sen gick vi också å la oss. Både Niklas och jag var så otroligt trötta efter en hel dag på både vanligt jobb och "spy-jobb" ;S

Vaknade redan kl 23 av lilla sjuka Isak som kräktes ner hela hans säng, igen. Niklas stannade med han i vår säng, så gick jag ner på nedervåningen igen för att jag skulle få så mycket sömn som möjligt då jag  skulle jobba på lördagen mellan 11.45-22.45. Jag behövde energi till jobbet helt enkelt. Men tur att Pappa fortfarande var hemma som kunde ta magsjuke-Isak. MEN jag hinner knappt somna om innan jag var tvungen att springa akut på toa, då jag själv behövde kräkas! Och så var magsjukan kommen, suck.

​​Har legat i sängen hela dagen, kräktes sista gången runt 7:30-tiden. Ändå har jag fått i mig några knäckebröd, lite mos till middag, och även en glass. Dricker även lite blåbärs-soppa just nu.. Förhoppningsvis så blir det inte " värre" än såhär. Räcker med spyattackerna inatt och den här eviga tröttheten.. usch! Men vi får väl se. Man kan väl få hoppas att det inte blir något mer.. och att vi kan få bli friska sen.

​​Vilken hemsk påsk-helg vi haft. Inte nog med spyattackerna, så hade vi en annan influensa innan magsjukan. Så jag var hemma o vabbade för Isak hela förra veckan, plus denna vecka var jag själv sjuk men jobbade i fredags och vi alla som sett fram emot påsk-middagen. SUCK! Det här händer bara inte..

Oliwer har klarat sig från båda influensorna som vi haft. HITTILLS.
Peppar, peppar på att han klarar sig helt o hållet. Han är gjort av sten den där ungen - Lik sin far kanske ;)

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229