Influensa.

Med över 39 graders feber så fick jag ringa o sjukanmäla mig idag. Var inte populärt men Tanken var faktiskt från början att jag skulle gå till jobbet. Men fick högre o högre feber och sämre mådde jag med tiden som gick!

Första gången som jag sjukanmäler mig så tätt inpå mitt arbetspass.. fy! Har mått dåligt för det.. o tänkt på mina fina arbetskamrater! Till o med skrivit o bett om ursäkt till en kollega som fick stänga åt mig ikväll.. Fy! Skäms fortfarande bara jag tänker på det!

Däremot om jag tänker ännu ett steg längre så hade det Aldrig gått o jobba idag. Jag har bara sovit hela eftermiddagen i princip.. vilat o vilat! Och har nu (för några minuter sen) en temp på 38,4 trots att jag tog piller vid kl 21:30.

Har fått en kittlande hals också.. så har säkerligen åkt på någon influensa. Då min älskade mor åkte in akut i helgen, pga smärtor som sen visade sig vara RS viruset så har väl vi andra åkt på en lindrigare influensa. Bägge mina syskon och pappa ligger också med feber och värk. Det är tur man är ledig i två dagar nu så man kan kurera sig ordentligt, utan o skämmas eller tycka de e jobbigt o sjukanmäla sig.

Nu ska jag försöka sova till ytterligare en film!
Godnatt finisar 🌺

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229